Image for Uključi se u projekt “AKO – Aktiviraj se i konkuriraj” i prijavi na besplatnu edukaciju!
Naslovnica

Uključi se u projekt “AKO – Aktiviraj se i konkuriraj” i prijavi na besplatnu edukaciju!

Želiš naučiti programirati ili postati web dizajner? Onda je ovo prava prilika za tebe! Pohađaj program obrazovanja u području programiranja i web dizajna koji ti nudi projekt „AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!“, kojemu je cilj povećati zapošljivost mladih nezaposlenih osoba do 29 godina s područja Sisačko-moslavačke županije koristeći sveobuhvatan partnerski pristup u podršci njihovom zapošljavanju. Projekt provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak uz podršku partnera: Pučko otvoreno učilište Algebra, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Sisak, udruga IKS te tvrtke Maracom, Euroart93, Kreativa studio, Fokus infoprojekt i Applied Ceramics.

Možeš se prijaviti za pohađanje jednog od 3 programa obrazovanja - WEB dizajner, Programer Internet aplikacija – PHP i MySQL ili Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET.

Uvjeti za prijavu su:

Dob
* Do 29 godina starosti (dokaz: preslika osobne iskaznice)

Adresa
* Namijenjeno osobama s područja Sisačko – moslavačke županije

Razina obrazovanja
* Minimalno završena srednja škola

Nezaposlenost
* Nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju HZZ-a (dokaz: potvrda o vođenju u evidenciji HZZ-a)
* Nezaposlene osobe koje nisu prijavljene u evidenciju HZZ-a (dokaz: Izjava osobe da nije redoviti učenik ili student, nema posao, raspoloživa je za posao i aktivno traži posao)

Motiviranost

Obrazovne programe izvodi partner u projektu – Pučko otvoreno učilište Algebra, a programi obrazovanja će se održavati u Algebra centru Sisak, S. i A. Radića 42. Predviđeni početak sva tri programa obrazovanja je u rujnu 2018., a trajanje programa iznosi 160 sati za obrazovanje Programer Internet aplikacija – PHP i MySQL, 160 sati za obrazovanje Programer Internet aplikacija – C# i ASP.NET, dok program za Web dizajnera traje 130 sati.

Ako popuniš prijavnicu i budeš odabran za pohađanje jednog od programa obrazovanja, isti je za tebe u potpunosti besplatan. Uz to, bit će ti osigurana nadoknada putnih troškova i novčana pomoć za vrijeme trajanja obrazovanja u iznosu od 1.375,92 kn mjesečno. Broj mjesta je ograničen, a pedviđeno je da će se u programe obrazovanja u projektu „AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!“ uključiti ukupno 45 mladih nezaposlenih osoba, i to 20 osoba za Programera Internet aplikacija PHP i MySQL, 10 osoba za Programera Internet aplikacija C# i ASP.NET i 15 osoba za Web dizajnera.

Prijaviti se možeš putem popunjavanja prijavnice, a prijave se zaprimaju najkasnije do 14.8.2018. Nakon prijave zaprimit ćeš potvrdu prijave, a povratnu informaciju možeš očekivati između 16.8. – 30.8.2018. Svi kandidati koji zadovoljavaju formalne uvjete prijave, bit će pozvani na testiranje. Nakon testiranja i obrade rezultata, zaprimit ćeš informaciju jesi li primljen. Nakon završenog programa obrazovanja, moći ćeš se prijaviti za rad u stvarnom radnom okruženju uz stručno mentorstvo u jednoj od uspješnih sisačkih IT tvrtki, koje su partneri u projektu (Euroart9, Kreativa studio, Maracom i Fokus infoprojekt. Sve informacije o projektu i prijavama možeš pronaći na Facebook i Instagram profilu projekta pod nazivom „Projekt AKO“ te pomoću oznake „#projektAKO“.

Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.