Image for Digitalno Junior ljeto
Naslovnica

Digitalno Junior ljeto

Algebra Junior organizira edukativne i zabavne ljetne praznike za sve osnovnoškolce! I ove smo godine pripremili digitalne radionice za djecu čiji je fokus rješavanja raznih problema korištenjem tehnologije, multimedije, digitalnog dizajna i komunikacija te stvaranju sadržaja u svim multimedijskim i softverskim oblicima. Radionice se održavaju u sklopu Digitalnog ljetnog kampa u Crikvenici i Digitalne ljetne škole u Zagrebu kako bismo se družili, zabavljali i učili i na moru i na kontinentu!

Na digitalnom kampu i u školi provodit će se dva različita programa koji su namijenjena djeci od 1. do 8. razreda. Ovisno o odabranom terminu, polaznici će prolaziti kroz 1. ili 2. program, a u slučaju pohađanja dvotjednih programa – oba. U prvom programu nađe nindže uče biti glazbeni menadžeri dok su u drugom novinari i kreatori informacija masovnih medija.
Provjerite termine, cijene i lokacije škole i kampa na sljedećem linku.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font