#ostanimoodgovorni

Nisi izašao na državnu maturu, ili popravljaš rezultat s ljetnog roka? Intenzivni ciklus priprema za jesenski rok mature kreće 13. 8.!

Rasturi na maturi i upiši željeni fakultet!

Svi predmeti

Na raspolaganju su ti pripreme za sve obavezne i najtraženije izborne predmete, te prijamne ispite fakulteta u Zagrebu.

Učiš od najboljih

Predavači na pripremama su iskusni srednjoškolski profesori koji znaju sve o državnoj maturi. Trebamo li spomenuti da je u organizaciji priprema za matematiku sudjelovao Toni Milun?

Statistika je na tvojoj strani.

97% polaznika Algebrinih priprema upisalo je faks na prvom roku. (Ostalih 3% je vjerojatno zakasnilo na prijemni ispit.)

Saznaj rezultate

Probni ispiti mature

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature. Besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i saznaj koliko si spreman za maturu.

Stipendijski natječaj

Nagrađujemo izvrsnost

Nagrađujemo tvoj rezultat na maturi uz pomoć naših partnera OTP banke i Autoškole Marvix. Prijavi se i osvoji stipendiju!

Saznaj više

Ciklusi i lokacije

Održavamo pripreme u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Varaždinu, Šibeniku, Zaboku, Čakovcu i u online obliku

Ne vuci starce za rukav, daj im brošuru

U njoj će pronaći sve informacije o državnoj maturi. Saznat će zašto smo najkvalitetniji izbor za pripreme i dobiti odgovore na sva pitanja.

Novosti

Stipendijski natječaj "Nagrađujemo izvrsnost"

Nagrađujemo s 10.000,00 kuna šestero maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Saznaj više o stipendijskom natječaju.

Individualne pripreme

Želiš si zaista povećati šanse za najboljim rezultatom na državnoj maturi? Izaberi pripreme 1 na 1!

I dalje ne znaš što ti treba?

Bez brige, odluka o pripremama nije laka, ali pomoći ćemo ti da ju doneseš. Provjeri svoje znanje. Pridruži nam se na probnim ispitima državne mature na kampusu ili riješi probni ispit online.

Riješi online ispit

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

Google Analytics

_ga