#ostanimoodgovorni

Samo ovih dana ostvari 20% popusta na upis priprema za maturu – u učionicama u 10 gradova ili u online formatu. Ne propusti 28. rujna Algebrin Dan ludih cijena i kreni na vrijeme s učenjem za najvažnije ispite u tvom obrazovanju.

Rasturi na maturi i upiši željeni fakultet!

Svi predmeti

Na raspolaganju su ti pripreme za sve obavezne i najtraženije izborne predmete, te prijamne ispite fakulteta u Zagrebu.

Učiš od najboljih

Predavači na pripremama su iskusni srednjoškolski profesori koji znaju sve o državnoj maturi. Trebamo li spomenuti da je u organizaciji priprema za matematiku sudjelovao Toni Milun?

Statistika je na tvojoj strani.

97% polaznika Algebrinih priprema upisalo je faks na prvom roku. (Ostalih 3% je vjerojatno zakasnilo na prijemni ispit.)

Saznaj rezultate

Probni ispiti mature

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature. Besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i saznaj koliko si spreman za maturu.

Stipendijski natječaj

Nagrađujemo izvrsnost

Nagrađujemo tvoj rezultat na maturi uz pomoć naših partnera OTP banke i Autoškole Marvix. Prijavi se i osvoji stipendiju!

Saznaj više

Ne vuci starce za rukav, daj im brošuru

U njoj će pronaći sve informacije o državnoj maturi. Saznat će zašto smo najkvalitetniji izbor za pripreme i dobiti odgovore na sva pitanja.

Novosti

Stipendijski natječaj "Nagrađujemo izvrsnost"

Nagrađujemo s 10.000,00 kuna šestero maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Saznaj više o stipendijskom natječaju.

Individualne pripreme

Želiš si zaista povećati šanse za najboljim rezultatom na državnoj maturi? Izaberi pripreme 1 na 1!Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

Google Analytics

_ga