Dan ludih cijena u Algebri! - 26. 9.

Upiši pripreme za državnu maturu u bilo kojem terminu uz 20% popusta!

Još uvijek imaš šanse rasturiti na maturi i upisati se na željeni fakultet!

U grupi s jednakima

Svrstat ćemo te u grupu s polaznicima koji imaju slične rezultate na probnom ispitu. Tako se najbolje uči i napreduje.

Učiš od najboljih

Predavači na pripremama su iskusni srednjoškolski profesori koji znaju sve o državnoj maturi. Trebamo li uopće spominjati da u pripremama sudjeluje i Toni Milun?

Statistika je na tvojoj strani.

97% polaznika Algebrinih priprema upisalo je faks na prvom roku. (Ostalih 3% je vjerojatno zakasnilo na prijemni ispit.)

Saznaj rezultate

Probni ispiti mature

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita državne mature. Besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i saznaj koliko si spreman za maturu.

Pripreme

Prijemni ispit

Planiraš studirati u Zagrebu na Medicinskom fakultetu, Filozofskom fakultetu, Hrvatskim studijima ili na Arhitektonskom fakultetu? Dođi u Algebru i uz pripreme za državnu maturu dodatno se pripremi i za prijemne ispite.

Ciklusi i lokacije

Održavamo pripreme u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Varaždinu, Šibeniku, Karlovcu, Zaboku, Čakovcu, Mostaru i Livnu

Ne vuci starce za rukav, daj im brošuru

U njoj će pronaći sve informacije o državnoj maturi. Saznat će zašto smo najkvalitetniji izbor za pripreme i dobiti odgovore na sva pitanja. Saznaj više

Novosti

Stipendijski natječaj "Nagrađujemo izvrsnost"

Nagrađujemo s 10.000,00 kuna šestero maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Saznaj više o stipendijskom natječaju.

Individualne pripreme

Želiš si zaista povećati šanse za najboljim rezultatom na državnoj maturi? Izaberi pripreme 1 na 1!

I dalje ne znaš što ti treba?

Bez brige, odluka o pripremama nije laka, ali pomoći ćemo ti da ju doneseš. Provjeri svoje znanje. Pridruži nam se na probnim ispitima državne mature na kampusu ili riješi probni ispit online.

Riješi online ispit

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

Google Analytics

_ga