Upiši pripreme za maturu i osvoji stipendiju!

Ne kaže se bez veze 'Dobra priprema je pola posla'. Sve što trebaš je krenuti na vrijeme s pripremom i osigurati izvrstan rezultat na maturi. Dugo toplo ljeto je tvoje.

Upiši pripreme u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Varaždinu, Šibeniku i brojnim drugim gradovima.

U grupi s jednakima

Svrstat ćemo te u grupu s polaznicima koji imaju slične rezultate na probnom ispitu. Tako se najbolje uči i napreduje.

Učiš od najboljih

Predavači na pripremama su iskusni srednjoškolski profesori koji znaju sve o državnoj maturi. Trebamo li uopće spominjati da u pripremama sudjeluje i Toni Milun?

Statistika je na tvojoj strani.

97% polaznika Algebrinih priprema upisalo je faks na prvom roku. (Ostalih 3% je vjerojatno zakasnilo na prijemni ispit.)

Pripreme

Državna matura

Izaberi neki od ponuđenih paketa ili složi pripreme po svom izboru, prilagođene uvjetima faksa koji želiš upisati.

Pripreme

Prijemni ispit

Planiraš studirati u Zagrebu na Medicinskom fakultetu, Filozofskom fakultetu, Hrvatskim studijima ili na Arhitektonskom fakultetu? Dođi u Algebru i uz pripreme za državnu maturu dodatno se pripremi i za prijemne ispite.

Ciklusi i lokacije

Održavamo pripreme u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Varaždinu, Šibeniku, Karlovacu, Krapini, Čakovcu, Bjelovaru, Koprivnici, Metkoviću, Poreču, Požegi, Mostaru, Travniku ili Tomislavgradu.

Ne vuci starce za rukav, daj im brošuru

U njoj će pronaći sve informacije o državnoj maturi. Saznat će zašto smo najkvalitetniji izbor za pripreme i dobiti odgovore na sva pitanja. Saznaj više

Novosti

Saznaj sve o maturi

Preko 3.000 maturanata dolazi na naša karijerna savjetovanja svake godine. Pridruži se, potpuno su besplatna.

Individualne pripreme

Želiš si zaista povećati šanse za najboljim rezultatom na državnoj maturi? Izaberi pripreme 1 na 1!

I dalje ne znaš što ti treba?

Bez brige, odluka o pripremama nije laka, ali pomoći ćemo ti da ju doneseš. Provjeri svoje znanje. Pridruži nam se na probnim ispitima državne mature na kampusu ili riješi probni ispit online.

Riješi online ispit

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.