Image for Besplatno savjetovanje o državnoj maturi s Tonijem Milunom
Naslovnica

Besplatno savjetovanje o državnoj maturi s Tonijem Milunom

Nisi siguran imaš li sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije?

Pozivamo te na besplatno Algebrino savjetovanje o državnoj maturi, 26. 10. u 10:00 sati u Zagrebu, Rijeci i Mostaru po odgovore na sva tvoja pitanja! Požuri s prijavom, broj mjesta je ograničen!

Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke i da na vrijeme dobiješ sve potrebne informacije.

Saznat ćeš kako izabrati studij koji odgovara tvojim interesima i mogućnostima i kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija. Informirat ćeš se o najtraženijim zanimanjima na hrvatskom i europskom tržištu i reći ćemo ti kakva je navala na pojedine fakultete. Otkrit ćemo ti koje su najpoželjnije vještine za pojedini studij i saznat ćeš koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao. Na savjetovanju u Zagrebu (s live uključenjem u druge gradove) te čeka najpoznatiji profesor matematike i predavač na Visokom učilištu Algebra, Toni Milun, koji će ti dati savjete o tome kako se što bolje pripremiti za polaganje ispita iz matematike.

Vidimo se 26. 10. 2019. u 10:00 sati.

Zagreb – Algebra LAB, Ilica 242

Rijeka – Algebra, Korzo 24a

Mostar – Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Trg hrvatskih velikana bb

Na savjetovanju te čeka nagradni kviz u kojem možeš osvojiti besplatne pripreme iz jednog predmeta, a svima koji dođu na savjetovanje omogućit ćemo popust na upis priprema za državnu maturu u Algebri. Također, ostvarit ćeš mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije maturantima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Treća pogodnost koju ti nudimo je ta da svi studenti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

 

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.