Image for Dan ludih cijena u Algebri! <br> 17. 12. -20%
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri!
17. 12. -20%

Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Brineš se kako ćeš riješiti državnu maturu i upasti na željeni fakultet?

Nekoliko je rješenja, ali ono najsigurnije je pripremiti se kvalitetno i na vrijeme. Baš zato pripremili smo Dan ludih cijena u Algebri, 17. prosinca, kada možeš upisati pripreme za maturu po 20% nižim cijenama!

Zašto?

Pred tobom je važan zadatak, a na nama je da ti pomognemo savladati ga. Pripremi se za izabrane predmete na obje razine (obavezne i izborne) te prijamne ispite za medicinu, arhitekturu i filozofski fakultet uz opsežnu satnicu. Naši predavači su srednjoškolski profesori s velikim iskustvom kako biste učili od najboljih! Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Gdje?

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis svih ciklusa priprema za državnu maturu u Algebri. Popust se odnosi na sve gradove kao i na pakete ili zasebne predmete u kojima držimo pripreme za maturu. Ali samo na Dan ludih cijena!

Sada možeš rezervirati svoj popust, brzo jer su količine ograničene, a onda u ponedjeljak, 17. prosinca, na sam Dan ludih cijena posjeti svoj Algebra centar (Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Sisak, Osijek, Varaždin i Pula) i ostvari popust!

Popust u sljedećim gradovima: Karlovac, Krapina, Čakovec, Poreč, Metković, Bjelovar, Koprivnica, Mostar, Požega, Travnik i Tomislavgrad ostvaruješ na način da rezerviraš svoj popust, a zatim ti na mail stižu detalji s uputama za plaćanje!

Kada?

Upiši 17. prosinca pripreme za državnu maturu po najnižoj cijeni. Ako ne možeš ti, pošalji na upis roditelje, prijatelje, braću, sestre, baku, djeda.

Rezerviraj popust

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.