Image for Dan ludih cijena u Algebri! <br> 17. 12. -20%
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri!
17. 12. -20%

Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Brineš se kako ćeš riješiti državnu maturu i upasti na željeni fakultet?

Nekoliko je rješenja, ali ono najsigurnije je pripremiti se kvalitetno i na vrijeme. Baš zato pripremili smo Dan ludih cijena u Algebri, 17. prosinca, kada možeš upisati pripreme za maturu po 20% nižim cijenama!

Zašto?

Pred tobom je važan zadatak, a na nama je da ti pomognemo savladati ga. Pripremi se za izabrane predmete na obje razine (obavezne i izborne) te prijamne ispite za medicinu, arhitekturu i filozofski fakultet uz opsežnu satnicu. Naši predavači su srednjoškolski profesori s velikim iskustvom kako biste učili od najboljih! Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Gdje?

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis svih ciklusa priprema za državnu maturu u Algebri. Popust se odnosi na sve gradove kao i na pakete ili zasebne predmete u kojima držimo pripreme za maturu. Ali samo na Dan ludih cijena!

Sada možeš rezervirati svoj popust, brzo jer su količine ograničene, a onda u ponedjeljak, 17. prosinca, na sam Dan ludih cijena posjeti svoj Algebra centar (Zagreb, Rijeka, Split, Zadar, Dubrovnik, Šibenik, Sisak, Osijek, Varaždin i Pula) i ostvari popust!

Popust u sljedećim gradovima: Karlovac, Krapina, Čakovec, Poreč, Metković, Bjelovar, Koprivnica, Mostar, Požega, Travnik i Tomislavgrad ostvaruješ na način da rezerviraš svoj popust, a zatim ti na mail stižu detalji s uputama za plaćanje!

Kada?

Upiši 17. prosinca pripreme za državnu maturu po najnižoj cijeni. Ako ne možeš ti, pošalji na upis roditelje, prijatelje, braću, sestre, baku, djeda.

Rezerviraj popust

  • Zbog čestih grešaka pri unosu e-mail adrese molimo vas da upišete i broj mobitela.
  • Obavezna polja su označena zvjezdicom
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.