Image for Dan ludih cijena u Algebri! <br> 21. 3. – 20%
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri!
21. 3. – 20%

Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Brineš se kako ćeš riješiti državnu maturu i upasti na željeni fakultet?

Nekoliko je rješenja, ali ono najsigurnije je pripremiti se kvalitetno i na vrijeme. Baš zato pripremili smo Dan ludih cijena u Algebri, 21. ožujka, kada možeš upisati pripreme za maturu po 20% nižim cijenama!

Zašto?

Pred tobom je važan zadatak, a na nama je da ti pomognemo savladati ga. Pripremi se za izabrane predmete na obje razine (obavezne i izborne) te prijamne ispite za medicinu, arhitekturu i filozofski fakultet uz opsežnu satnicu. Naši predavači su srednjoškolski profesori s velikim iskustvom kako biste učili od najboljih! Čak 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! Budi jedan od njih!

Gdje?

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis priprema za državnu maturu u Algebri s početkom predavanja 18.travnja. Popust se odnosi na sve pakete ili zasebne predmete u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Varaždinu. Ali samo na Dan ludih cijena!

Sada možeš rezervirati svoj popust, brzo jer su količine ograničene, a onda u četvrtak, 21. ožujka, na sam Dan ludih cijena posjeti svoj Algebra centar (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Varaždin) i ostvari popust! Za polaznike koji žive u gradovima u kojima nemamo poslovnice omogućeno je online plaćanje do tog datuma.

Kada?

Upiši 21. ožujka pripreme za državnu maturu po najnižoj cijeni. Ako ne možeš ti, pošalji na upis roditelje, prijatelje, braću, sestre, baku, djeda.

  • Zbog čestih grešaka pri unosu e-mail adrese molimo vas da upišete i broj mobitela.
  • Obavezna polja su označena zvjezdicom
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.