Image for Dan ludih cijena u Algebri – 20% popusta na upis priprema za državnu maturu, samo 12. 12. !
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri – 20% popusta na upis priprema za državnu maturu, samo 12. 12. !

97% naših polaznika upiše željeni fakultet u prvom roku! Želiš li i ti?!

Brineš se kako ćeš riješiti državnu maturu i upasti na željeni fakultet?

Nekoliko je rješenja, ali ono najsigurnije je kvalitetno se pripremiti za polaganje ispita državne mature i započeti s pripremama na vrijeme. Zato smo organizirali Dan ludih cijena u Algebri, 12. prosinca, kada možeš upisati pripreme za polaganje državne mature po 20% nižim cijenama!

Zašto?

Pred tobom je važan zadatak, a na nama je da ti pomognemo savladati ga. Pripremi se za izabrane predmete na obje razine (obavezne i izborne) te prijamne ispite za medicinu, arhitekturu i filozofski fakultet uz opsežnu satnicu. Naši predavači su srednjoškolski profesori s velikim iskustvom pa ćete učiti od najboljih! A to potvrđuje i statistika koja kaže da 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! 

Gdje?

Pripremili smo ti čak 20% popusta na cijenu za upis priprema za državnu maturu u Algebri za bilo koji termin priprema. Podsjećamo te da sljedeći termin priprema u Zagrebu, Puli, Splitu, Zadru, Rijeci, Varaždinu, Sisku, Osijeku i Dubrovniku počinje 11. siječnja 2020. Popust se odnosi na sve pakete ili zasebne predmete u Sisku, Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Karlovcu, Čakovcu, Zaboku, Mostaru i Livnu. Ali samo na Dan ludih cijena!

Popust možeš rezervirati odmah, ispunjavanjem prijavnice, a da bi ga iskoristio, dođi dođi u četvrtak, 12. prosinca, na sam Dan ludih cijena, u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Zadru ili Varaždinu i ostvari popust! Ako u tvom gradu nema Algebra centra, popust možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje si se odlučio, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 12. studenog.

Kada?

Upiši 12. 12. pripreme za državnu maturu po najnižoj cijeni i kreni na predavanja u jednom od termina koji ti najbolje odgovaraju. Ako ne možeš ti, pošalji na upis roditelje, prijatelje, braću, sestre, baku, djeda.

I još nešto!

Znate li da je Algebra u suradnji s partnerima podijelila 6 stipendija u iznosu od 10.000 kn prošlogodišnjim maturantima koji su najbolje riješili ispite državne mature? I ove godine nastavljamo s projektom “Nagrađujemo izvrsnost”, budi i ti jedan od dobitnika! Uz to, znaš li da svaki polaznik priprema za državnu maturu u Algebri dobiva OTP kupon u vrijednosti od 200 kn ako ugovori ili koristi besplatni paket OTP indeks?

Što čekaš, požuri s prijavom, kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

  • Zbog čestih grešaka pri unosu e-mail adrese molimo vas da upišete i broj mobitela.
  • Obavezna polja su označena zvjezdicom
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.