Image for TICK-TOCK Vrijeme istječe i za popust na pripreme Dan ludih cijena 18. 3.
Naslovnica

TICK-TOCK Vrijeme istječe i za popust na pripreme Dan ludih cijena 18. 3.

Još se nisi krenuo pripremati za maturu? Nadamo se da shvaćaš da vremena više nema i zato požuri u Algebru gdje ovih dana možeš upisati pripreme uz 20% popusta!

Dođi 18. ožujka na posljednji Algebrin Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini, tijekom kojeg možeš ostvariti popust od 20% na upis bilo kojeg ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete. Popust ne vrijedi za pripreme 1 na 1.

Algebrine pripreme u preostalim ciklusima do kraja školske godine održavaju se u učionici u Zagrebu, Splitu i Rijeci te u online live formatu za sve one koji se žele pripremati iz udobnosti vlastitog doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta!

Popust ostvari u nekoliko jednostavnih koraka:

  • korak – najprije ispuni prijavnicu i obavezno rezerviraj popust.
  • korak – zatim do četvrtka, 18. ožujka 2021., na sam Dan ludih cijena, dođi u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Puli, Splitu, Šibeniku ili Zadru, te ostvari popust pri upisu priprema u ovoj školskoj godini. Popust i plaćanje možeš izvršiti i ONLINE.  Samo rezerviraj popust u prijavnici, a mi ti se javimo s povratnim informacijama! I POŽURI! Ne čekaj zadnji dan jer je moguće da se neki termini popune i prije.
  • Ako u tvom gradu nema Algebra centra ili upisuješ online pripreme, popust TAKOĐER možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje se odlučiš, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 18. 3. 2021.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

97% naših polaznika upiše željeni fakultet u prvom roku!

Želiš li i ti? Što čekaš, požuri s prijavom kako bi ostvario popust. kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi

 

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.