Image for Dan ludih cijena u Algebri!<p class=Upiši pripreme za maturu uz 20% popusta

" />
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri!

Upiši pripreme za maturu uz 20% popusta

Možeš držati čvrsto fige ili se krenuti pripremati na vrijeme za najvažnije ispite u tvojem dosadašnjem obrazovanju!

Ne propusti DAN LUDIH CIJENA u Algebri 24. 9. 2020. i upiši pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!

Popust vrijedi na upis bilo kojeg Algebrinog ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete.

Algebrine pripreme održavaju se u učionicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Šibeniku, Zadru, Varaždinu, Dubrovniku, Zaboku, Čakovcu, Sisku, te u online formatu.

Popust možete ostvariti u nekoliko jednostavnih koraka:

  • korak – najprije ispuni prijavnicu i rezerviraj popust.
  • korak – zatim u četvrtak, 24. rujna 2020., na sam Dan ludih cijena, dođi u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Puli, Sisku, Splitu, Šibeniku ili Zadru, te ostvari popust pri upisu priprema u ovoj školskoj godini.  Ako u tvom gradu nema Algebra centra ili upisuješ online pripreme, popust možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje se odlučiš, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 24. rujna 2020. Online plaćanje možeš izvršiti i ako u tvom gradu postoji Algebra centar, uštedi tako svoje vrijeme! Samo rezerviraj popust u prijavnici, a mi ti se javimo s povratnim informacijama!

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

97% naših polaznika upiše željeni fakultet u prvom roku! Želiš li i ti?!

  • Zbog čestih grešaka pri unosu e-mail adrese molimo vas da upišete i broj mobitela.
  • Obavezna polja su označena zvjezdicom
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Pred tobom je važan zadatak, a na nama je da ti pomognemo savladati ga. Pripremi se za izabrane predmete na obje razine (obavezne i izborne) te prijamne ispite za medicinu, arhitekturu i filozofski fakultet uz opsežnu satnicu. Naši predavači su srednjoškolski profesori s velikim iskustvom pa ćete učiti od najboljih! A to potvrđuje i statistika koja kaže da 97% naših polaznika upisuje željeni fakultet u prvom roku! 

Što čekaš, požuri s prijavom, kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.