Image for Dan ludih cijena u Algebri.<h3>16. 12. 2021.</h3> Ostvari popust na pripreme!
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri.

16. 12. 2021.

Ostvari popust na pripreme!

-20%

Akcija je završila 16. 12. 2021.!

Bez učenja za vrijeme blagdana! Polažeš ove godine maturu, a još se nisi počeo/la pripremati? Ne moraš to napraviti niti odmah, niti sada jer mi ćemo se pobrinuti da blagdane provedeš bez učenja.

Nakon toga krećemo žestoko 🙂 Na tebi je samo da na vrijeme uhvatiš svoj popust na pripreme, posljednji koji ti nudimo prije svih naših najvećih ciklusa priprema.

Dođi do 16. prosinca 2021. na Algebrin Dan ludih cijena, tijekom kojeg možeš ostvariti popust od 20% na upis bilo kojeg ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete. Popust ne vrijedi za pripreme 1 na 1.

Algebrine pripreme održavaju se u učionici u Zagrebu, Zaboku, Varaždinu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te u online live formatu za sve one koji se žele pripremati iz udobnosti vlastitog doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta!

Popust ostvari u nekoliko jednostavnih koraka:

  1. korak – najprije ispuni prijavnicu i obavezno rezerviraj popust.
  2. korak – zatim do četvrtka,  16. 12. 2021., na sam Dan ludih cijena, dođi u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Puli, Splitu, Šibeniku ili Zadru, te ostvari popust pri upisu priprema u ovoj školskoj godini. Popust i plaćanje možeš izvršiti i ONLINE.  Samo rezerviraj popust u prijavnici, a mi ti se javimo s povratnim informacijama! I POŽURI! Ne čekaj zadnji dan jer je moguće da se neki termini popune i prije.
  3. Ako u tvom gradu nema Algebra centra ili upisuješ online pripreme, popust TAKOĐER možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje se odlučiš, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 16. 12. 2021.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

97% naših polaznika upiše željeni fakultet u prvom roku! Rezerviraj svoj popust i kreni na vrijeme s pripremama za maturu.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.