Image for Dan ludih cijena u Algebri. Ostvari popust na pripreme!
Naslovnica

Dan ludih cijena u Algebri. Ostvari popust na pripreme!

Još te drži ljetni blues? Nisi još u potpunosti u školskim obavezama? Sve je to ok, no ipak budi svjestan/na da će i ova godina, kao i sve prije nje, proći za tren.

Polažeš li maturu, ne prepuštaj ništa slučaju. Osloni se na Algebru i rezerviraj svoje pripreme na vrijeme jer samo ovih dana možeš ostvariti popust od 20% na upis.

Dođi 28. rujna 2021. na Algebrin Dan ludih cijena, tijekom kojeg možeš ostvariti popust od 20% na upis bilo kojeg ciklusa priprema u ovoj školskoj godini – pakete priprema ili pojedinačne predmete. Popust ne vrijedi za pripreme 1 na 1.

Algebrine pripreme održavaju se u učionici u Zagrebu, Zaboku, Varaždinu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te u online live formatu za sve one koji se žele pripremati iz udobnosti vlastitog doma, iz bilo kojeg grada ili mjesta!

Rezerviraj popuste

Popust ostvari u nekoliko jednostavnih koraka:

  • korak – najprije ispuni prijavnicu i obavezno rezerviraj popust.
  • korak – zatim do utorka, 28. rujna 2021., na sam Dan ludih cijena, dođi u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Puli, Splitu, Šibeniku ili Zadru, te ostvari popust pri upisu priprema u ovoj školskoj godini. Popust i plaćanje možeš izvršiti i ONLINE.  Samo rezerviraj popust u prijavnici, a mi ti se javimo s povratnim informacijama! I POŽURI! Ne čekaj zadnji dan jer je moguće da se neki termini popune i prije.
  • Ako u tvom gradu nema Algebra centra ili upisuješ online pripreme, popust TAKOĐER možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje se odlučiš, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 28. 9. 2021.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

97% naših polaznika upiše željeni fakultet u prvom roku!

Što čekaš, požuri s prijavom kako bi ostvario popust. Kreni na vrijeme s pripremama i rasturi na maturi!

  • Zbog čestih grešaka pri unosu e-mail adrese molimo vas da upišete i broj mobitela.
  • Obavezna polja su označena zvjezdicom
  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

 

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

    Google Analytics

    _ga