Naslovnica

25.11.2019.

Dan ludih cijena – upiši pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!

Image for Dan ludih cijena – upiši pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!

Maturanti, iskoristite priliku i upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta koji vrijedi na upis pojedinačnih predmeta kao i na upis paketa priprema i to za bilo koji termin priprema u kojem ih želite pohađati.

Nikada nije prerano da razmislite o tome kako se najbolje pripremiti za državnu maturu. Da bi vam olakšali odluku o upisu, u srijedu, 18. 12. organiziramo Dan ludih cijena tijekom kojeg možete upisati pripreme za državnu maturu uz 20% popusta na pojedinačne predmete i pakete priprema. Popust vrijedi i na pojedinačne predmete i na pakete priprema, a ostvariti ga možete u nekoliko jednostavnih koraka.

  • 1. korak - posjetite stranicu Dana ludih cijena
  • 2. korak - ispunite prijavnicu i rezervirajte popust
  • 3. korak - u srijedu, 18. prosinca, na sam Dan ludih cijena, dođite u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Puli, Zadru ili Varaždinu i ostvarite popust pri upisu u bilo koji termin priprema u ovoj školskoj godini. Ako u vašem gradu nema Algebra centra, popust možeš ostvariti i online kupnjom priprema za koje si se odlučio, s tim da plaćanje mora biti izvršeno do 18. 12.

Da su organizirane pripreme za ispit državne mature u konačnici i efikasne možda najbolje pokazuje podatak, koji kaže da 97% polaznika priprema u Algebri upisuje željeni fakultet u prvom roku!  Maturanti se u Algebri mogu pripremati za sve obavezne predmete (matematiku, hrvatski, engleski i njemački jezik), za izborne predmete (fizika, biologija, kemija, psihologija, informatika te politika i gospodarstvo) kao i za specifične prijemne ispite kakvi ih očekuju na medicinskim, filozofskim i arhitektonskim fakultetima.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.