Image for Dan otvorenih vrata Algebre u Šibeniku
Naslovnica

Dan otvorenih vrata Algebre u Šibeniku

Dan otvorenih vrata u Šibeniku

  • KADA: 30. i 31. siječnja 2019.
  • TRAJANJE: 9-13, 15-19 sati
  • GDJE: Pučko otvoreno učilište Šibenik (ulica Petra Grubišića 3)

ALGEBRA DRŽAVNA MATURA

Algebra organizira besplatno savjetovanje o maturi za roditelje i maturante! Dođite, informirajte se i saznajte sve što vas zanima, od same prijave i odabira studijskih programa do rezultata i upisa na fakultet. Prijavite se i dođite u srijedu ili četvrtak, 30. i 31. siječnja, ujutro od 9 do 13 ili popodne od 15 do 19 sati.

Na upise priprema za maturu odobravamo 15% popusta!

ALGEBRA JUNIOR

U sklopu Dana otvorenih vrata, Algebra organizira demonstraciju digitalnih radionica s robotima. Pozivamo roditelje i njihove školarce da bez obveza dođu, isprobaju i vide što se radi na Digitalnoj akademiji (u trajanju školske godine) i projektnim radionicama (u trajanju od 2 mjeseca), koje vještine djeca razvijaju te gdje i kada ih možete upisati.

Prijava za Dan otvorenih vrata Algebre u Šibeniku

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.