Online ciklus priprema u svibnju – 9. 5. 2020.

Informiraj se, odaberi i plati – sve online!

Ispuni online prijavnicu

Odaberi predmete

Dostavi nam potrebne dokumente

Plati online!

Kako izgleda online edukacija?

Pripremaj se za državnu maturu od kuće!

Još imaš vremena sustavno ponoviti gradivo za ispite državne mature i popuniti eventualne rupe u znanju, a sve iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma.

Predavanja na pripremama za državnu maturu u svibnju se izvode u online live formatu, što znači da ih mogu upisati maturanti iz cijele Hrvatske. Unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, možeš upisati pripreme za državnu maturu iz Matematike na osnovnoj i višoj razini, Hrvatskog i Engleskog na višoj razini te pripreme za Fiziku.

Zašto baš ove pripreme? 

  • Online live format predavanja - nastava se održava putem Adobe Connect platforme koja omogućava svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva. Pripreme se odvijaju uživo; možeš postavljati pitanja profesoru i sudjelovati u raspravi, baš kao da si u učionici!
  • Gradivo će ti predavati iskusni profesori puni znanja, korisnih savjeta i iskustva rada na državnoj maturi.
  • U cijeni priprema dobit ćeš priručnike i nastavne materijale koje nigdje drugdje ne možeš kupiti. Pazimo da ne zastare i svake godine ih prilagođavamo specifičnostima ispita državne mature.

I to nije sve!

  • Svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju „Nagrađujemo izvrsnost“ i osvojiti stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.
  • Svaki polaznik priprema za državnu maturu na dar dobiva OTP kupon u iznosu od 200,00 kn (ako ugovori ili koristi besplatni paket OTP indeks)
  • Svi maturanti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

Imaš dodatnih pitanja? Javi nam se! 

Dinamika predavanja:

Cijene:

Predmet Trajanje (školski sat) Cijena Pogodnost
MAT A 42 1.199,00 40% više nastave
MAT B 32 899,00 60% više nastave
HRV A 28 749,00 55% više nastave
ENG A 28 749,00 55% više nastave
FIZIKA 28 799,00 55% više nastave