Online ciklus priprema u svibnju – 14. 5. 2022.

Pripremaj se za državnu maturu od kuće!

Još imaš vremena sustavno ponoviti gradivo za ispite državne mature i popuniti eventualne rupe u znanju, a sve iz sigurnosti i udobnosti vlastitog doma.

Predavanja na pripremama za državnu maturu u svibnju se izvode u online live formatu, što znači da ih mogu upisati maturanti iz cijele Hrvatske. Unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, možeš upisati pripreme za državnu maturu iz Matematike na osnovnoj i višoj razini, Hrvatskog na višoj razini te pripreme za Fiziku.

Zašto baš ove pripreme? 

  • Online live format predavanja - nastava se održava putem Microsoft Teams platforme koja omogućava svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva. Pripreme se odvijaju uživo; možeš postavljati pitanja profesoru i sudjelovati u raspravi, baš kao da si u učionici!
  • Gradivo će ti predavati iskusni profesori puni znanja, korisnih savjeta i iskustva rada na državnoj maturi.
  • U cijeni priprema dobit ćeš priručnike i nastavne materijale koje nigdje drugdje ne možeš kupiti. Pazimo da ne zastare i svake godine ih prilagođavamo specifičnostima ispita državne mature.

Dinamika predavanja:

Nastava će se odvijati za vikendima (subota i nedjelja) te nakon završetka nastave maturantima.

Cijene:

PREDMET SATI CIJENA ZA GOTOVINU (popust 5%) CIJENA (za kartice)
Matematika A 42 1.396,00 kn 1.469,00 kn
Matematika B 35 1.151,00 kn 1.212,00 kn
Hrvatski A 28 897,00 kn 944,00 kn
Fizika 34 946,00 kn 996,00 kn

*Napomena: Cijena za kartice je puna cijena proizvoda, a cijena za gotovinu je umanjena za 5%.