Naslovnica

Intenzivne pripreme za državnu maturu u svibnju!

Još ima vremena svladati gradivo za državnu maturu i upisati željeni fakultet, ali moraš djelovati brzo i na vrijeme. Algebra organizira posebne INTENZIVNE PRIPREME U SVIBNJU U ZAGREBU za maturu, namijenjene kandidatima koji žele u malim grupama u kratkom roku proći po ključnim poglavljima i zadacima iz predmeta koje će polagati.

Rezultati državne mature jedan su od faktora koji su boduju prilikom prijava i upisa na studij. Među fakultetima postoje velike razlike u tome koje razine ispita zahtijevaju, koliko bodova nosi određeni ispit, koji se izborni predmeti trebaju polagati i sl. Na fakultetima na koje se prijavljuje puno kandidata, već i mala razlika u bodovima može presuditi tko će se upisati, a tko ne!

Rezultat na državnoj maturi je strahovito važan. On odlučuje o tvom životnom putu i može ti pomoći ili odmoći u ostvarenju planova i želja!

DOSTUPNI PREDMETI:
Unutar intenzivnih priprema za državnu maturu, možeš upisati obvezne predmete: Matematiku A i B razinu, Hrvatski A razinu, Engleski A razinu, te izborne predmete Fiziku, Biologiju i Kemiju.

Pripazi da kombinacija koju odabereš bude usklađena sa uvjetima upisa na fakultet koji si odabrao! Ukoliko imaš pitanja, kontaktiraj nas!

PRIRUČNICI, NASTAVNI MATERIJALI I KONCEPT NASTAVE:
Algebrine intenzivne pripreme za državnu maturu u mnogočemu specifične! Ne svladava se cjelokupno gradivo kao na ostalim ciklusima, već se prolaze odabrana najvažnija poglavlja i zadaci. Učenike se potiče uz zadaće da se dodatno intezivno pripremaju i kod kuće. Zatim se grupa potiče da od profesora zatraži dodatno objašnjavanje njima težih dijelova. Naši su profesori pažljivo odabrani i imaju veliko iskustvo povezano s državnom maturom te točno znaju što se traži na pravim ispitima i tako će pripremati sve naše maturante. Dodatno, za sve smo predmete razvili ekskluzivne priručnike s mnogobrojnim zadacima, primjerima i objašnjenjima dostupne samo našim maturantima, a koji su usklađeni s ispitnim katalozima za aktualnu maturu!

Cjelokupni pristup je instrukcijski – radi se u malim grupama! Prema rezultatima postojećih inicijalnih ispita za maturu kreira se prilagođeni program rada za konkretnu grupu te učenici tako dobivaju ciljano ono gradivo koje im treba.

Predmeti, termini i cijene:

Predmeti Termini Trajanje Cijena
Matematika A razina 23. 05.2016. 30 nastavnih sati 1.199,00 kn
Matematika B razina 23. 05. 2016. 20 nastavnih sati 799,00 kn
Hrvatski A razina (naglasak na eseju) 23. 05. 2016. 18 nastavnih sati 749,00 kn
Engleski A razina (naglasak na eseju) 23. 05. 2016. 18 nastavnih sati 749,00 kn
Fizika 23. 05. 2016. 18 nastavnih sati 749,00 kn
Kemija 23. 05. 2016. 18 nastavnih sati 749,00 kn
Biologija 23. 05. 2016. 18 nastavnih sati 749,00 kn

Lokacije:

Intenzivne pripreme za državnu maturu u svibnju organiziramo u Zagrebu u ekskluzivno opremljenim i klimatiziranim učionicama. Imaš li dodatnih pitanja, dođi do najbližeg Algebra centra, pošalji nam upit na matura@algebra.hr ili nas nazovi na broj telefona: Zagreb, Ilica 242, 01/2332-861

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.