Probni ispiti mature – 25. 1. i 26. 1. 2020.

  • Simulacija polaganja ispita
  • Ispiti iz osnovnih predmeta na obje razine
  • U devet gradova diljem RH
  • Usporedba rezultata cijele generacije

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature! Vidimo se 25. 1. 2020. u Splitu, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli, 26. 1. 2020. u Zagrebu na besplatnom polaganju probnih ispita mature.

Savladao si sve predmete koji su ti važni za odabrani fakultet? Spreman si isprobati kako izgledaju ispiti i saznati koliko još trebaš učiti da bi ostvario svoj cilj i osigurao si mjesto na faksu? Odlično! Iskoristi jedinstvenu priliku, besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i usporedi rezultate s rezultatima ostalih maturanata! Saznaj koliko jesi ili nisi spreman za pisanje ispita državne mature! Rezultate šaljemo na kućnu adresu.

Želimo ti što vjerodostojnije dočarati iskustvo pisanja državne mature i zato će se svi probni ispiti održati u isto vrijeme. Ne zaboravi ponijeti važeću osobnu iskaznicu! Uz nju na ispitu smiješ imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike smiješ koristiti džepno računalo tipa Scientific.

Najmanje 45 minuta prije pisanja prvog ispita potrebno se registrirati na mjestu događanja. Nemoj kasniti!

Trajanje svakog ispita, područje ispitivanja i odabir količine pitanja svake vrste prilagođeno je vremenu za rješavanje odabranih zadataka i tehničkim uvjetima probnih ispita. Zapamti, na pisanje ispita moraš donijeti svoj pribor za pisanje, crtanje i računanje! Ispite ćemo početi ispravljati odmah po završetku pisanja tako da ćeš u najkraćem roku dobiti rezultate po svakoj cjelini unutar predmeta koji si polagao!

Dođi u Algebru i dovoljno vremena prije ispita državne mature, potpuno besplatno i bez ikakvih obveza, saznaj kako izgledaju ispiti koje ćeš na kraju ove školske godine pisati da bi mogao studirati na željenom fakultetu. Povratna informacija o trenutnom znanju dat će ti dobar uvid u to koliko se još trebaš spremati za državnu maturu. Prijavi se odmah – broj mjesta je ograničen!

 

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.