Probni ispiti mature za polaznike Algebrinih priprema

  • Simulacija polaganja ispita
  • Ispiti iz osnovnih predmeta na obje razine
  • Održavanje tijekom Algebrinih priprema
  • Usporedba rezultata cijele generacije

Znaš li da je Algebra idejni začetnik polaganja probnih ispita mature u Hrvatskoj? Riječ je o ispitima u organizaciji Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo nekoliko desetaka tisuća maturanata!

I ove godine kao polaznik priprema mature u Algebri imaš mogućnost testirati svoje znanje u simuliranim uvjetima jednakim onima koji te očekuju na pravoj maturi.

Na dodatnom satu Algebrinih priprema, besplatno ćeš provjerite svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i usporediti rezultate s rezultatima ostalih maturanata u generaciji! Na taj način saznat ćeš koliko jesi ili nisi spreman za pisanje ispita državne mature i koliko još dodatno moraš „zagrijati“ stolicu!

Na probnim ispitima što vjerodostojnije ćemo ti dočarati iskustvo pisanja državne mature. Morat ćeš ponijeti važeću osobnu iskaznicu! Uz nju na ispitu moći ćeš imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike ćeš smjeti koristiti džepno računalo tipa Scientific. A tvoje pisanje će nadgledati čuvari ispita, baš kao i na „pravoj“ maturi.

Dođi u Algebru na pripreme i dovoljno vremena prije ispita državne mature potpuno ćeš besplatno i bez ikakvih obveza saznati kako izgledaju ispiti mature koji ti donose upis na željeni fakultet.

Više informacija o polaganju probnih ispita mature dobit ćeš na prvim satovima priprema za državnu maturu u Algebri!

 

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.