Probni ispiti mature

Probni ispiti mature

Iskoristi 20% popusta

  • Simulacija polaganja ispita
  • Ispiti iz osnovnih predmeta na obje razine
  • Održavanje tijekom Algebrinih priprema
  • Usporedba rezultata cijele generacije

Znaš li da je Algebra idejni začetnik polaganja probnih ispita mature u Hrvatskoj? Riječ je o ispitima Algebre koje je posljednjih nekoliko godina diljem Hrvatske polagalo više desetaka tisuća maturanata.

Svi oni su u simuliranim uvjetima sličnima pravoj državnoj maturi dobili uvid što ih očekuje na maturi. I ne samo to, saznali su i kako trenutno stoje sa znanjem u odnosu na svoje vršnjake iz cijele Hrvatske s kojima će konkurirati za željeni fakultet. Isto tako uvjet za pristupanju probnih ispita mature nikad NIJE bio pohađanje priprema u Algebri, pa nije ni ove godine.

I ove godine ne odustajemo jer mature će biti! Ali, zbog epidemioloških preporuka prebacujemo se u online!

DATUMI ODRŽAVANJA: 

  • HRVATSKI JEZIK A i B razina: 30. 1. 2022.  ODRŽANO
  • MATEMATIKA A i B razina: 20. 3. 2022. nedjelja ODRŽANO
  • ENGLESKI JEZIK A i B razina: 10. 4. 2022. nedjelja ODRŽANO

Odvoji jedno nedjeljno prijepodne i testiraj znanje hrvatskog, matematike ili engleskog na željenoj razini. Naravno možeš se prijaviti za online polaganje sva tri predmeta!

Kod online probnih ispita mature, nećemo provoditi stroge uvjete mature koje se provode u učionicimožeš imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike smiješ koristiti džepno računalo tipa Scientific i prepisivanje je strog zabranjeno te se sankcionira, ali ti savjetujemo da se kod online testa ipak pridržavaš pravila kako bi saznao koliko znaš i popunio ‘rupe’ na vrijeme.

Rezultate ćeš dobiti odmah po završetku ispita, odnosno broj bodova na ispitu, a mi ćemo ti nekoliko dana nakon poslati tvoj rezultat i analizu rezultata u odnosu na rezultat cijele  generacije.

Prijavi se na online probne ispite mature i osiguraj dovoljno vremena prije ispita državne mature kako bi potpuno besplatno i bez ikakvih obveza saznao kako izgledaju ispiti mature koji ti donose upis na željeni fakultet.

Dan prije polaganja ispita na mail ćeš dobiti poveznicu za pristup ispitu i detaljne upute.

Polaganje probnih online ispita je besplatno, ali je prijava obavezna!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.