Image for Obavijest o održavanju nastave i edukacija
Naslovnica

Obavijest o održavanju nastave i edukacija

Idemo u virtualne učionice - s obzirom na nacionalnu odluku o zatvaranju učionica u školama i na fakultetima, Visoko učilište Algebra sve postojeće nastavne procese nastavlja izvoditi isključivo u on-line učionicama!

Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu programa obrazovanja, specijalističkih edukacija te preddiplomskih i diplomskih studija u on-line formatu i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku. Naši nastavnici jako dobro znaju i metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo popunjavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u on-line kabinetima.

Predavanja na pripremama za državnu maturu će se u subotu 14. ožujka i nedjelju 15. ožujka održati prema dosadašnjem rasporedu na lokacijama održavanja. Od ponedjeljka 16. ožujka nastava na pripremama za državnu maturu će se, do daljnjih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, održavati u online formatu. Kao i do sada, u nastavi ćete moći aktivno sudjelovati, postavljati pitanja i komentirati gradivo koje se obrađuje, a sve dodatne informacije o načinu praćenja nastave ćemo vam poslati e-mailom.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.