Image for Online ispiti
Naslovnica

Online ispiti

Besplatno se registriraj! Brzom i jednostavnom registracijom možeš rješavati 11 ispita koji su sastavljeni od dosadašnjih ispitnih zadataka s državne mature!

Registriraj se odmah

RIJEŠI ISPITE

Nakon registracije možeš rješavati 11 do sada neobjavljenih ispita iz 8 predmeta sastavljenih prema ispitnim katalozima državne mature!

USPOREDI SVOJ REZULTAT

Kad riješiš ispit, tvoj rezultat će se automatski upisati u bazu. Odmah po završetku ispita moći ćeš usporediti svoj rezultat s kolegama!

Dragi maturantu,

Pred tobom se nalaze on-line besplatni ispiti za predmete na državnoj maturi. Ispiti su sastavljeni i izabrani od strane vodećih profesora najboljih strukovnih srednjih škola i gimnazija. Profesori su i ispravljači ispita državne mature i prošlih ispita.

Rješavanjem ovih ispita možeš samostalno procijeniti trenutno znanje i na temelju rezultata zaključiti koliki uspjeh bi mogao postići na ispitu državne mature, odnosno kojoj razini odgovara tvoje trenutno znanje.

Ako rezultat nije dovoljan za razinu koju traži tvoj izabrani fakultet, svakako kreni na organizirane pripreme u Algebri!

Uz inicijalne ispite, pripremili smo i upitnik sposobnosti. On će ti pomoći usmjeriti karijeru prema područjima u kojima si najjači, kako bi ti učenje i rad bili jednostavniji i zanimljiviji.

Svim zainteresiranima su dostupni inicijalni ispiti, a samo ekskluzivno našim polaznicima i dodatna 4 ispita po svakom predmetu s bazom pitanja za vježbu i provjeru znanja!

Sad je krajnje vrijeme za pripremu! Ako trebaš pomoć, poticaj i sigurnost da ćeš zaista ponoviti sve što treba za ispite, upiši pripreme u Algebri!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.