Image for Otvoren upis na intenzivne pripreme za državnu maturu – 28. 5. do 6. 6.
Naslovnica

Otvoren upis na intenzivne pripreme za državnu maturu – 28. 5. do 6. 6.

Bliži se posljednja prilika za sustavno ponavljanje gradiva za ispite državne mature – online intenzivni ciklus priprema u trajanju od 10 dana! Pripreme su namijenjene maturantima koji žele u kratkom roku proći gradivo po ključnim poglavljima i zadacima iz predmeta koje će polagati na državnoj maturi. Predavanja traju od 28. 5 do 6. 6., održavaju se svaki dan, a maturanti unutar ovog ciklusa mogu upisati pripreme iz Matematike na osnovnoj i višoj razini, Hrvatskog jezika i Engleskog jezika na višoj razini te pripreme za Fiziku. Svim maturantima odobravamo 10% popusta na upis, za sve oblike plaćanja!

Pripreme se održavaju u online live formatu putem Adobe Connect platforme koja omogućava svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi u kojoj se koriste svi moderni alati i aplikacije koje podižu kvalitetu samih predavanja i obrade gradiva. Također, mogu ih upisati maturanti iz cijele Hrvatske.

Kao i do sada, svi polaznici priprema za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra mogu sudjelovati u natječaju "Nagrađujemo izvrsnost" u sklopu kojeg se dijele stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Nadalje, maturanti koji završe pripreme za državnu maturu na Visokom učilištu Algebra i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema. Uz sve to, OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike Algebrinih priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks.

Prijave za online ciklus priprema za državnu maturu su otvorene, a broj mjesta ograničen, stoga požurite!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.