Image for Otvoren upis u prvi ovogodišnji ciklus priprema za državnu maturu
Naslovnica

Otvoren upis u prvi ovogodišnji ciklus priprema za državnu maturu

Oko polovice maturanata u Hrvatskoj odlučuje se za neki oblik organiziranog učenja i priprema za državnu maturu. Algebrino istraživanje u kojem su sudjelovali sami maturanti pokazuje da upravo ono daje i najbolji učinak – 97% učenika koji su se za polaganje ispita državne mature pripremali u Algebri, upisali su željeni fakultet na prvom roku! Jedan od razloga je i taj što su se na vrijeme počeli pripremati, odnosno prolaziti kroz srednjoškolsko gradivo i utvrđivati imaju li i, ako da, u kojem području rupa u znanju.

Termin priprema koji započinje u studenome namijenjen je upravo maturantima koji žele na vrijeme provjeriti svoje znanje i pravovremeno započeti s ponavljanjem i učenjem gradiva. Unutar ovog termina nastava se održava subotama s optimalnim brojem sati nastave dnevno, no u produženoj satnici u odnosu na ostale termine.

Upisom na pripreme maturanti ostvaruju mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Svi maturanti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

Nastava se u ovom ciklusu održava u Zagrebu, Rijeci i Splitu i počinje 16. 11. 2019. Učenici unutar termina u studenom, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine. Prijave su otvorene, a detalje o satnici i cijenama pronađite na stranicama Priprema.

 

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.