Nagrađujemo izvrsnost

REZULTATI STIPENDIJSKOG NATJEČAJA

 

 

Upiši pripreme za maturu

Osvoji bogatu novčanu nagradu

Osvoji dodatne nagrade za odličan rezultat

200 kn svakom polazniku priprema za maturu koji ugovori paket OTP indeks*

*nagrada se isplaćuje na Visa web prepaid kartici OTP banke

Algebra u suradnji s generalnim partnerom OTP bankom te Autoškolom Marvix organizira stipendijski natječaj „Nagrađujemo izvrsnost!“.

Pravila stipendijskog natječaja provjeri OVDJE.

 

Što to znači?

To znači da nagrađujemo s novčanom nagradom šest maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Naravno, uvjet je da taj rezultat ostvariš vrijednim učenjem i pohađanjem priprema za državnu maturu u Algebri.

Ako ti se dogodi da ti baš bod ili dva nedostaju za prvu nagradu, ne brini jer i to je izvrstan uspjeh na državnoj maturi.

A kao što već znaš, Algebra nagrađuje izvrsnost!

Svim drugoplasiranim maturantima u obje razine osnovnih predmeta darujemo utješne nagrade naših partnera.

Znaš li da OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike naših priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks? Vaučer te čeka na upisu!

Glavni partner:

Partneri:

Što trebaš učiniti da osvojiš stipendiju ili nagradu?

 • Upiši i pohađaj pripreme za državnu maturu u Algebri!

  Možeš upisati pripreme iz jednog ili više predmeta. Vrednovat ćemo tvoj uspjeh u onom predmetu za kojeg si se pripremao u Algebri. Ako će vas biti više sa jednakim brojem bodova uzet ćemo u obzir i druge predmete za koje si se pripremao/pripremala u Algebri i možda ti baš taj dodatni predmet donese pobjedu.

 • Briljiraj na maturi!

  Prijavi svoj uspjeh na stranicama Algebra državne mature
  Nakon što dobiješ rezultat o svom uspjehu na državnoj maturi od NCVVO-a, posjeti stranicu https://www.algebra.hr/drzavna-matura/izvrsnost/ i prijavi se na način da upišeš predmet i razinu za koju se prijavljuješ te naravno i svoj uspjeh na maturi.

 • Objava pobjednika

  Prijave za natječaj se odvijaju nakon službene objave rezultata Državne mature od NCVVO u periodu od 14. 7. 2021. od 12:00 sati do 21. 7. 2021. do 17:00 završno na prijavnici koja se nalazi na ovoj stranici. Objava privremenih rezultata bit će 22. 7. u 9:00 sati na ovoj stranici, a objava konačnih rezultata istog dana, 22. 7. u 14:00 sati. Svečana podjela stipendija održat će se 23. 7. s početkom u 12:30 u Zagrebu.

  Nakon što pregledamo sve prijave i rezultate naših polaznika priprema za državnu maturu šk. god. 2020./2021., javit ćemo se svima koji su ostvarili najviše bodova (1. i 2. mjesto) u predmetima: Matematika A razina, Matematika B razina, Hrvatski jezik A razina, Hrvatski jezik B razina, Engleski jezik A razina i Engleski jezik B razina. Pravila stipendijskog natječaja provjeri OVDJE.

 • Preuzmi svoju nagradu!

  Pobjednike koje kontaktiramo trebaju dokazati svoj rezultat (potvrdom od NCVVO-a ili dolaskom u Algebru i prijavom na korisnički račun Postani student)) i doći u srpnju 2021. u Algebru na dodjelu stipendija i nagrada!