Nagrađujemo izvrsnost

Upiši pripreme za maturu

Osvoji bogatu novčanu nagradu

Osvoji dodatne nagrade za odličan rezultat

200 kn svakom polazniku priprema za maturu koji ugovori paket OTP indeks*

*nagrada se isplaćuje na Visa web prepaid kartici OTP banke

Algebra u suradnji s generalnim partnerom OTP bankom te Autoškolom Marvix organizira stipendijski natječaj „Nagrađujemo izvrsnost!“.

Što to znači?

To znači da nagrađujemo s novčanom nagradom šest maturanata koji ostvare najbolji rezultat na ispitu iz državne mature u obje razine osnovnih predmeta. Naravno, uvjet je da taj rezultat ostvariš vrijednim učenjem i pohađanjem priprema za državnu maturu u Algebri.

Ako ti se dogodi da ti baš bod ili dva nedostaju za prvu nagradu, ne brini jer i to je izvrstan uspjeh na državnoj maturi.

A kao što već znaš, Algebra nagrađuje izvrsnost!

Svim drugoplasiranim maturantima u obje razine osnovnih predmeta darujemo utješne nagrade naših partnera.

Znaš li da OTP banka nagrađuje s 200 kuna sve polaznike naših priprema koji koriste ili ugovore besplatni paket OTP Indeks? Vaučer te čeka na upisu!

Glavni partner:

Partneri:

Što trebaš učiniti da osvojiš stipendiju ili nagradu?

 • Upiši i pohađaj pripreme za državnu maturu u Algebri!

  Možeš upisati pripreme iz jednog ili više predmeta. Vrednovat ćemo tvoj uspjeh u onom predmetu za kojeg si se pripremao u Algebri. Ako će vas biti više sa jednakim brojem bodova uzet ćemo u obzir i druge predmete za koje si se pripremao/pripremala u Algebri i možda ti baš taj dodatni predmet donese pobjedu.

 • Briljiraj na maturi!

  Prijavi svoj uspjeh na stranicama Algebra državne mature
  Nakon što dobiješ rezultat o svom uspjehu na državnoj maturi od NCVVO-a, posjeti stranicu https://www.algebra.hr/drzavna-matura/izvrsnost/ i prijavi se na način da upišeš predmet i razinu za koju se prijavljuješ te naravno i svoj uspjeh na maturi.

 • Objava pobjednika

  Nakon što pregledamo sve prijave i rezultate naših polaznika priprema za državnu maturu šk. god. 2020./2021., javit ćemo se svima koji su ostvarili najviše bodova (1. i 2. mjesto) u predmetima: Matematika A razina, Matematika B razina, Hrvatski jezik A razina, Hrvatski jezik B razina, Engleski jezik A razina i Engleski jezik B razina.

 • Preuzmi svoju nagradu!

  Pobjednike koje kontaktiramo trebaju dokazati svoj rezultat (potvrdom od NCVVO-a ili dolaskom u Algebru i prijavom na korisnički račun Postani student)) i doći u srpnju 2021. u Algebru na dodjelu stipendija i nagrada!

A sada kada sve znaš, prijavi se za upis na pripreme za državnu maturu! Pripreme se odvijaju u 12 gradova u Hrvatskoj i u online obliku. Termine ciklusa i lokacije održavanja možeš provjeriti na stranicama državne mature Algebra.