Image for Prijave za probne ispite mature se zatvaraju u srijedu 22. 1. u 12:00 sati!
Naslovnica

Prijave za probne ispite mature se zatvaraju u srijedu 22. 1. u 12:00 sati!

Još se nisi prijavio za pisanje probnih ispita mature u Algebri? Što čekaš – prijave se zatvaraju 22.  1. !

Iskoristi jedinstvenu priliku i besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog na obje razine i usporedi rezultate s rezultatima ostalih maturanata – prijavi se za pisanje probnih ispita mature u  Algebri, 25. i 26. siječnja 2020. godine.

Vidimo se 25. 1. 2020. u SplituŠibenikuZadruRijeciOsijekuVaraždinu i Puli te 26. 1. 2020. u Zagrebu. Da bi ti vjerodostojnije dočarati iskustvo pisanja državne mature, svi će se probni ispiti mature održati u isto vrijeme. Ne zaboravi ponijeti važeću osobnu iskaznicu uz koju na ispitu smiješ imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike smiješ koristiti džepno računalo tipa Scientific.

Dođi u Algebru i dovoljno vremena prije ispita državne mature i potpuno besplatno i bez ikakvih obveza saznaj kako izgledaju ispiti koje ćeš na kraju ove školske godine pisati da bi mogao studirati na željenom fakultetu. Povratna informacija o trenutnom znanju dat će ti dobar uvid u to koliko se još trebaš spremati za državnu maturu. Prijavi se odmah – broj mjesta je ograničen!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.