Naše pripreme odvijaju se u više ciklusa tijekom godine, počevši od studenog pa sve do kolovoza, za pripremu za jesenski rok državne mature. Kada počinje koji ciklus, možeš provjeriti ovdje.

Cijene se razlikuju ovisno o predmetu koji želiš pripremati, a možeš ih provjeriti odabirom željenog predmeta ovdje.

Plaćanje možeš izvršiti jednokratno ili obročno do 12 rata bez kamata karticama PBZ, Erste banke, Zagrebačke banke te Diners.

Algebrine pripreme odvijaju se u 10 gradova diljem Hrvatske i u ONLINE live formatu.

Gradovi u kojima nas možeš pronaći su Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Zadar, Varaždin, Osijek, Šibenik, Dubrovnik i Zabok.

Naše ONLINE pripreme se ne snimaju već se održavaju uživo, putem Microsoft Teams platforme koja omogućuje svim polaznicima aktivno sudjelovanje u nastavi. Možeš postavljati pitanja profesoru i sudjelovati u raspravi, baš kao da si u učionici!

Predavači Algebrinih priprema su iskusni profesori puni znanja, korisnih savjeta i iskustva rada na državnoj maturi.

Ako propustiš neka od predavanja, predavač će ti poslati propušteni sadržaj putem maila. Također, na prvom sljedećem satu, predavač će te dodatno uputiti u propušteno gradivo ako će ti to biti potrebno.

Ovisno o tvojim željama, možeš upisati pojedinačne predmete, jedan ili više njih, kao i pakete. Sve što imamo u ponudi, možeš pronaći ovdje.

Cijena priprema je povoljnija ako se odlučiš za paket. Također, ako se odlučiš za jednokratno, odnosno gotovinsko plaćanje, cijena uključuje popust.

Grupe se slažu prema razinama upisanih predmeta ovisno o postojećem predznanju.

Na prvom satu vršimo inicijalno testiranje te ako se ustanovi da je polazniku zahtjevno pratiti višu razinu, predlažemo prebacivanje na nižu razinu istog predmeta. Jednako tako postoji mogućnost prebacivanja i s niže na višu razinu priprema.

U ponudi su i individualne pripreme 1 na 1, kod kojih se u potpunosti prilagođavamo rasporedu i željenoj dinamici polaznika priprema.

Postoji mogućnost da nastavu slušaš s prijateljima, samo je bitno da se na vrijeme javite jer su grupe ograničene brojem polaznika.

Ako se termin nastave nadoknađuje, isti se pravovremeno komunicira i dogovara s polaznicima.

U cijenu priprema uključeni su priručnici i nastavni materijali koje svake godine prilagođavamo ispitnim katalozima Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Pripreme za državnu maturu