Hvala Algebri što mi je pomogla u pripremama za državnu maturu od koje sam strahovala sve 4 godine školovanja u Klasičnoj gimnaziji u Zagrebu. Za svaku pohvalu je organizacija predavanja kao i vrhunski predavači, susretljivo i ljubazno osoblje Algebre kao i korisni udžbenici koje smo imali na raspolaganju. Na neki način moglo bi se reći da smo se uz vašu svesrdnu podršku i pomoć na najljepši način oprostili od srednjoškolskog obrazovanja. Vi ste bili tu na nam pomognete, logistika je bila savršena, a uvjerena sam da su i rezultati ostalih maturanata koji su pohađali pripreme na zavidnom nivou Želim vam puno uspjeha u budućem radu

Rafaela Lana, Zagreb

Pripreme za državnu maturu

Pripreme su bile jako korisne i dobre. Nemam apsolutno nikakvih primjedbi u vezi nastave. Udžbenici su detaljni i kvalitetni, a profesori posvećuju punu pozornost polaznicima i rješavaju sve njihove nedoumice. Sve u svemu vrlo kvalitetan način priprema za državnu maturu.

Josip Ferdinand, Zagreb

Prezadovoljan sam svojim uspjehom, na sve studije sam upao na koje sam želio (FER, Strojarstvo, Filozofski, Građevina, Geodezija pa tako i PMF), s time da upao na PMF kao treći od 90 koliko je iznosila upisna kvota. Pripreme su mi pomogle te me podsjetile na dosta stvari koje su se upravo tražile u testovima mature. Hvala puno!

Filip, Zagreb

Pripreme su bile izvrsne. Posebno se želim zahvaliti na konzultacijama i dostupnosti Algebrinih profesora koji su mi bili na raspolaganju putem maila do samog pisanja pojedinih ispita mature. Preporučam Algebru i drugim maturantima.

Jakov, Zadar

Za upis na studij mi je trebao samo hrvatski, ali sam morala polagati sve obavezne predmete. Posebno se zahvaljujem profesorici matematike Vilmi na odličnim pripremama. Naime položila sam matematiku sa 67%, unatoč velikom strahu od matematike budući da sam u Umjetničkoj školi imala ovaj predmet samo prva dva razreda. Također zahvaljujem i profesoru iz hrvatskog i profesorici iz engleskog. Uz pomoć Algebrinih priprema bez problema sam položila maturu.

Dorotea, Pula

Pripreme u Algebri su prošle jako dobro. Možda je malo naporno svaki vikend ići na pripreme, ali što se mora nije teško. Naime, svaki vikend sam iz Sarajeva dolazila na pripreme u Split. Naravno, uz moj trud, kvalitetne profesore i kvalitetno obrađeno gradivoo, uspjela sam upisati fakultet koji sam željela. Zato, dođite na pripreme u Algebru i nećete zažaliti.

Ivona, Split

Želio bih samo reći – svaka čast! Nisam požalio što sam bio na pripremama kod vas. I pohvala profesorici M. Akalovic. Hvala vam što ste bili jedan mali dio u planiranju moje budućnosti.

Dejan, Zagreb

Pripreme u Algebri su bile savršene, puno su mi pomogle, pogotovo s matematikom. Međutim zbog moje nemarnosti i lijenosti da prebrojim riječi na eseju, pao sam hrvatski jezik i sad moram na idući rok. Ali ne brinem jer znam da ću uspjeti upisati željeni fakultet, a najveće zasluge za to idu Algebrinim pripremama

Toni-Marin, Zagreb

Zadovoljna sam pripremama, profesorima i materijalima. Preporučujem i drugima da se pripremaju u Algebri jer su rezultati bili izvrsni.

Sara, Osijek

Pripreme za državnu maturu