Naslovnica

Probni ispiti

Savladao si sve predmete koji su ti važni za izabrani fakultet? Spreman si saznati kako izgledaju ispiti? Želiš znati koliko još trebaš učiti da bi ostvario svoj cilj i osigurao si mjesto na faksu? Odlično!

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature! Osmislili su ih vrhunski profesori s bogatim iskustvom, na temelju do sada održanih ispita mature.

Iskoristi jedinstvenu priliku, besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog i usporedi rezultate s rezultatima ostalih maturanata! Saznaj koliko (ni)si spreman za pisanje ispita državne mature!

Predmet Vrijeme Područje ispitivanja
Matematika Satnica će biti objavljena u tjednu pisanja ispita probne mature Na probnom ispitu iz matematike provjerava se razina znanja i kompetencija u područjima brojevi i algebra, funkcije, jednadžbe i nejednadžbe i geometrija.
Engleski jezik Satnica će biti objavljena u tjednu pisanja ispita probne mature Probnim ispitom iz engleskoga jezika provjerava se komunikacijska jezična kompetencija u slušanju i čitanju. Ispit se sastoji od dviju ispitnih cjelina – čitanje i slušanje. Probni ispit ne uključuje esej.
Hrvatski jezik Satnica će biti objavljena u tjednu pisanja ispita probne mature Probnim ispitom iz hrvatskoga jezika ispituju se književnoteorijska, književnopovijesna i jezična znanja, razumijevanje književnoga teksta i uporaba hrvatskoga standardnog jezika. Na probnom ispitu ispitivat će se književnost i jezik – zadaci zatvorenog tipa. Probni ispit ne uključuje esej.

Prijavi se na polaganje probnih ispita

Vrijeme održavanja ispita

Zagreb, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka, Osijek, Varaždin, Pula
MATEMATIKA A 09:00 – 11:00
MATEMATIKA B 09:00 – 10:30
ENGLESKI A 11:30 – 12:30
ENGLESKI B 11:30 – 12:15
HRVATSKI A 13:00 – 14:00
HRVATSKI B 13:00 – 14:00

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.