Image for Savjetovanje o državnoj maturi
Naslovnica

Savjetovanje o državnoj maturi

Besplatno savjetovanje o državnoj maturi za školsku godinu 2019. / 2020.

Godišnje preko 3.000 maturanata sudjeluje na našim savjetovanjima o državnoj maturi. Nisi siguran imaš li sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije?

Dođi na besplatno Algebrino savjetovanje o državnoj maturi, 26. 10. u 10:00 sati u Zagrebu, Rijeci ili Mostaru po odgovore na sva tvoja pitanja!

Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke i da na vrijeme dobiješ sve potrebne informacije. Na savjetovanju u Zagrebu (s live uključenjem u druge gradove) te čeka najpoznatiji profesor matematike i predavač na Visokom učilištu Algebra, Toni Milun, koji će ti dati savjete o tome kako se što bolje pripremiti za polaganje ispita iz matematike.

  • Saznat ćeš kako izabrati studij koji odgovara tvojim interesima i mogućnostima
  • Saznat ćeš kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija
  • Informirat ćeš se o najtraženijim zanimanjima na hrvatskom i eruopskom tržištu
  • Reći ćemo ti kakva je navala na pojedine fakultete
  • Otkrit ćemo ti koje su najpoželjnije vještine za pojedini studij
  • Saznat ćeš koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao

Vidimo se 26. 10. 2019. u 10:00 sati.

  • Zagreb – Algebra LAB, Ilica 242
  • Rijeka – Algebra, Korzo 24a
  • Mostar – Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Trg hrvatskih velikana bb

Na savjetovanju te čeka nagradni kviz u kojem možeš osvojiti besplatne pripreme iz jednog predmeta, a svima koji dođu na savjetovanje omogućit ćemo popust na upis priprema za državnu maturu u Algebri. Također, ostvarit ćeš mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije maturantima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Treća pogodnost koju ti nudimo je ta da svi studenti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

Što čekaš, prijavi se (i požuri, broj mjesta je ograničen!) i vidimo se 26. 10.!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.