Image for Toni Milun u podcastu Srednja.hr rješava najteže zadatke s ispita državne mature!
Naslovnica

Toni Milun u podcastu Srednja.hr rješava najteže zadatke s ispita državne mature!

U četvrtak 9. travnja od 20:00 sati podcast portala Srednja.hr donosi razgovor s najpoznatijim i svima omiljenim matematičarom i predavačem na Visokom učilištu Algebra, Tonijem Milunom.

Ekipa podcasta će s Tonijem razgovarati o trenutnoj situaciji u kojoj su se našli maturanti, izazovima tekuće akademske godine i o stresu koji se sigurno akumulirao kod većine. Također, bit će i riječi o tome kako se, u novonastaloj situaciji adekvatno pripremiti za polaganje ispita državne mature, kao na primjer pohađajući online pripreme. A na posljetku, poslastica za sve maturante koji muku muče s rješavanjem matematike – Toni će vam pokazati kako se uhvatiti u koštac s najtežim tipovima zadataka na ispitu državne mature iz matematike. Uz to, riješit će zadatke koje ste nam slali putem obrasca.

Svi oni koje muči određeni zadatak i ne znaju kako ga točno riješiti, mogu ga poslati nama! Nažalost, Toni neće moći riješiti baš svaki zadatak koji nam stigne na mail, ali će ih razvrstati prema tipovima i potruditi se riješi što više, a sve da bi vam pomogao da se dobro pripremite za pisanje matematike na državnoj maturi. Stoga, ne propustite podcast, u četvrtak, 9. 4., u 20:00 sati!

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.