SPECIJALIST(ICA)
INTERNETSKOG
MARKETINGA

POSTANI

Postani specijalist(ica) internetskog marketinga

Brojne marketinške agencije u Hrvatskoj već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo internetskim marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan. Internet je isto tako i jedini medij gdje je proteklih nekoliko godina zabilježen rast ulaganja u oglašavanje.

Program obrazovanja za specijalista internetskog marketinga u Algebri priprema polaznike za karijeru u marketingu ili vođenje promocije vlastite tvrtke u 21. stoljeću.

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
 • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
 • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
 • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!

Nastava u učionici

Odaberite programe obrazovanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u vrhunski tehnički opremljenim učionicama u Algebri
 • Algebra je vodeće regionalno učilište s vrhunski opremljenim učionicamu 20 gradova
 • Nastavne sadržaje pripremali su kvalitetni i isključivo aktivni  profesori sa bogatim iskustvom rada u obrazovanju
 • Algebru je Microsoft proglasio najboljim obrazovnim partnerom na svijetu

Program sadrži sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja

Program obrazovanja sadrži 6 modula:

u kojima svaki od polaznika, na osobnom web projektu, postavlja, prati i analizira online promotivne nastupe. Ukupno trajanje programa od čak 160 školskih sati, osigurava da se sve navedene teme obrađuju detaljno.

Poseban naglasak programa obrazovanja je na Google alatima i servisima (Google AdWords i Google Analytics) u trajanju od 48 školskih sati, za što su nastavni plan kreirala dva certificirana Google trenera, kakvih je na svijetu tek stotinjak.

Postoji barem pet jedinstvenih razloga zašto postati specijalist za internetski marketing – u Algebri

 1. Vrhunski predavači s dokazanim rezultatima u praksi
 2. Rad na stvarnom (live) web-projektu od nule do gotovog proizvoda, a zatim kontinuirano online marketinško djelovanje
 3. Velik broj uključenih radionica u sami proces nastave – rad na računalima
 4. Sponzorirani budžet za online oglašavanje (Google AdWords) koji polaznicima omogućava Algebra + dodatnih 105 kn na prepaid  kartici OTP banke za pokretanje prve AdWords kampanje.
 5. Praktičan rad na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube)

Tijekom programa obrazovanja za specijalista internetskog marketinga polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google AdWords platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako prepoznati i čitati bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management (Facebook, Twitter), newsletter kampanje (MailChimp), online odnose s javnošću i još mnogo toga.

Posebnost ovog programa je ta da se radi na stvarnim, live web projektima koje polaznici razvijaju od samog početka, uz sponzorirani budžet za online oglašavanje, a predaju im među ostalim i Google certificirani treneri kakvih je u svijetu tek stotinjak, a u Algebri čak dvoje.

Upišite zvanje u e-radnu knjižicu

Po završetku predavanja i polaganja ispita polaznici stječu novo zvanje – specijalist/ica internetskog marketinga koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Polaznici programa

Algebra program obrazovanja ‘Specijalist internetskog marketinga‘ provodi već više od pet godina, po čemu smo i pioniri edukacije iz područja internetskog marketinga. Broj polaznika našeg programa obrazovanja veći je od 500 a svakim danom broj polaznika se povećava.

Ponosni smo što su brojni polaznici našeg programa nakon edukacije započeli svoju karijeru u digitalnom marketingu ili su unaprijedili svoje poslovanje koristeći naučeno!

marina“Stečena znanja su mi uvelike pomogla u karijeri budući da sam nakon položenog ispita promijenila posao i zaposlila se u agenciji za digitalni marketing. Prije toga nisam nikad radila u marketingu i sadašnji poslodavac je bio ugodno iznenađen mojim znanjem koje sam stekla u Algebri.”
Marina Vnučec, Degordian
Zvonimir“Znanja koja sam stekao u Algebri pomogla su mi da kvalitetnije pristupam klijentima, ali i da bolje planiram online aktivnosti i učinkovitije pratim rezultate i izvještaje na osnovu kojih sada puno lakše donosim konkretnije odluke o unaprjeđenju kampanja.”
Zvonimir Crnković, Reklam Net
marko“Školovanje u Algebri je zaista jedna isplativa investicija za daljnje usavršavanje i stjecanje znanja. Algebra iz više razloga: vrhunski uvjeti, predavači sa puno znanja i iskustva te mogućnost stjecanja širokog spektra različitih certifikata.”
Marko Hrg, Media Soft
anaUpišite Algebrin program SIM, uložite u svoje znanje i smatrajte to dobrim temeljem za plivanje u vodama internetskog marketinga. Predavači su odlični, od svakoga se može ponešto naučiti!”
Ana Butković, Community manager, Opel Hrvatska
slobodan“Stečena znanja i vještine su mi pomogli umnogome. Premda je moja tvrtka koristila promidžbu na internetu godinama prije, pa tako i na googlu, usvojenim znanjem sam vrlo brzo udvostručio broj klikova za isti novčani iznos.”
Slobodan Matić, direktor, SPES d.o.o.