Program obrazovanja za računalnog operatera u uredskom poslovanju namijenjen je i prilagođen osobama bez imalo znanja o računalima, a koje se po završetku školovanja žele  naprednije služiti računalom i Internetom. Ovaj program obuhvaća osnove rada s računalom i rad u operacijskom sustavu MS Windows, pisanje i obradu teksta u aplikaciji MS Word, izradu tabličnih proračuna u aplikaciji MS Excel te rad na mreži i rad s elektroničkom poštom. No, tu je i neizostavna izrada prezentacija u MS Powerpointu… Podršku nastavi čine i odabrane knjige iz Algebrine ECDL biblioteke, a kao završni certifikat polaznik dobiva upis zvanja u radnu knjižicu.

Odmakni se od osrednje informatičke pismenosti

Nikada nije kasno za svladavanje znanja, pogotovo onih koji čine naš život jednostavnijim i boljim. Prošlo je više od pola stoljeća otkada se računala koriste u poslovanju, a uz pojavu interneta postali su nezamjenjivi i u svakodnevici. Uz velik broj onih koji se ne zaustavljaju na osrednjoj informatičkoj pismenosti, podignuta je ljestvica na tržištu rada pa se na natječajima za posao ne traži više dobra već izvrsna informatička pismenost. A ona uključuje i rad u bazama podataka, znanja iz područja IT sigurnosti, složene tablične proračune i manipulacije u neizostavnom Excelu…

Čak 74 % radnih mjesta otvorenih na portalu MojPosao.net kao jedan od osnovnih uvjeta imaju poznavanje rada na računalu

Što ćeš znati nakon završetka?

Suvereno ćeš obavljati poslove na računalu i raditi u operativnom sustavu Windows. Unositi ćeš i obrađivati tekst, sastavljati dokumente i dopise, manipulirati tablicama i numerirati stranice u MS Wordu. U alatu MS Excel izrađivati ćeš složene tablične proračune i izvoditi manipulacije. Kvalitetno ćeš pretraživati baze podatake i brzo dolaziti do željenih informacija. Poznavati ćeš sve aspekte upravljanja elektroničkom poštom (MS Outlook). Izrađivat ćeš prezentacije (MS PowerPoint), te surađivati s drugima preko računalnih mreža.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Rezerviraj svoje mjesto u učionici

  • Saznaj cijenu u svom Algebra centru:

    Rezerviraj mjesto u učionici

  • Originalna Algebrina ECDL literatura
  • 120 sati
  • 8 seminara
  • Upis zvanja u e radnu knjižicu
  • Plaćanje gotovinskim ratama (općim uplatnicama), karticama i gotovinom