Program obrazovanja za 3D dizajnera uvodi vas kroz teoriju, praksu i primjenu u različite aspekte i primjene 3D vizualizacija, animacija i efekata. Danas tu primjenu najviše zamjećujemo na televizijskim ekranima, gdje se koristi za kreiranje od reklama, uvodnih špica za emisije, efekata u produkciji, vizualne prikaze pa sve do hollywoodskih i animiranih filmova za djecu. Arhitektonske i građevinske vizualizacije, razrade koncepta ili/i prototipa pa sve do prikaza simulacija i stvaranja efekata jedni su od glavnih područja primjene ovakvog znanja.

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!

Nastava u učionici

Odaberite programe obrazovanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u vrhunski tehnički opremljenim učionicama u Algebri
  • Algebra je vodeće regionalno učilište s vrhunski opremljenim učionicamu 20 gradova
  • Nastavne sadržaje pripremali su kvalitetni i isključivo aktivni  profesori sa bogatim iskustvom rada u obrazovanju
  • Algebru je Microsoft proglasio najboljim obrazovnim partnerom na svijetu

Što ćeš znati nakon završetka?

Tijekom programa usvojit ćete principe rada koji se primjenjuju za igre, arhitektonske vizualizacije i prototipe te film. Svladat ćete alate Autodesk 3dsmaxa, jednog od vodećih programa za izradu 3D vizualizacija. Retuširati fotografije, izrađivati montaže, aplicirati razne efekte na fotografiju, uređivati tekst, izvoditi korekciju boja i tonova digitalne fotografije, upotrebljavati filtere. Posjedovati smjernice za daljnje usavršavanje.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

150 sati

5 seminara