Pohađaj nastavu 3D dizajna s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

3D dizajner

Program obrazovanja za 3D dizajnera uvodi vas kroz teoriju, praksu i primjenu u različite aspekte i primjene 3D vizualizacija, animacija i efekata. Danas tu primjenu najviše zamjećujemo na televizijskim ekranima, gdje se koristi za kreiranje od reklama, uvodnih špica za emisije, efekata u produkciji, vizualne prikaze pa sve do hollywoodskih i animiranih filmova za djecu. Arhitektonske i građevinske vizualizacije, razrade koncepta ili/i prototipa pa sve do prikaza simulacija i stvaranja efekata jedni su od glavnih područja primjene ovakvog znanja.

Budi spreman za novu industrijsku revoluciju

3D dizajner već je neko vrijeme jedan od najpoželjnijih čarobnjaka svake industrije. Zašto čarobnjak? Zato jer zna kako tek nastaloj ideji udahnuti život. Od reklame i filma preko uređenja interijera i arhitekture do najnovijih medicinskih dostignuća, 3D dizajn postao je najkraći most od ideje do gotovog proizvoda. Uz sve veće korištenje 3D print tehnologija, kojima proriču titulu industrijske revolucije 21. stoljeća, znanja i vještine za projektiranje u dimenziji više posebno su cijenjene.

Europa je najbrže rastuće tržište proizvodnje 3D modela i prototipa. Vjeruje se da će svojim udjelom ubrzo prestići SAD. Predviđa se da će 2020. godine, ova industrija vrijediti 8,4 milijardi dolara!

Što ćeš znati nakon završetka?

Tijekom programa usvojit ćete principe rada koji se primjenjuju za igre, arhitektonske vizualizacije i prototipe te film. Svladat ćete alate Autodesk 3dsmaxa, jednog od vodećih programa za izradu 3D vizualizacija. Retuširati fotografije, izrađivati montaže, aplicirati razne efekte na fotografiju, uređivati tekst, izvoditi korekciju boja i tonova digitalne fotografije, upotrebljavati filtere. Posjedovati smjernice za daljnje usavršavanje.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Osposobljavanje

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!