Pohađaj nastavu sistemske i mrežne administracije s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Sistemski i mrežni administrator

U eri brzog razvoja novih ICT tehnologija, potrebni su stručnjaci sa širokim opsegom znanja i razumijevanja pojmova poput „Cloud computing“, „IoT“,virtualizacije, računalne sigurnosti sustava i sl. Današnje poslovanje je nemoguće bez oslanjanja na ICT (računalne mreže, Windows poslužitelje, virtualizacijske tehnologije i sl.). Samim time su i stručnjaci sa ovim znanjima među najcjenjenijim i najtraženijim zanimanjima na domaćem i inozemnom tržištu rada. Program obrazovanja Sistemski i mrežni admonistrator je fokusiran na navedene tehnologije teoretski i praktično kako bi polaznicima omogućili usvajanje najnovijih znanja i iskustava u  navedenim tehnologijama kroz korištenje najnovijih operativnih sustava i ostalih komponenti bitnih za usavršavanje i razvoj stručnih kadrova.

Pridruži se dobro plaćenim čuvarima digitalne svakodnevice

Koliko god je nabavka opreme i softvera jednostavan zadatak, toliko je siguran i nesmetan rad računala složen proces koji traži stručnjake širokog znanja. A toj se potražnji uslijed stalne digitalizacije društva ne nazire kraj. Budući administratori koji su stekli praktično znanje na najnovijim Microsoft operativnim sustavima ne moraju brinuti za posao, a temelji koji stječu ovim programom obrazovanja najbolja su podloga za stjecanje vrijednih IT certifikata.

Sistemski administrator je jedno od 5 najoglašavanijih radnih mjesta u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ i ima najveći trend porasta potražnje među IT zanimanjima u posljednjih pet godina!

Što ćeš znati nakon završetka?

Znat ćete postaviti i održavati manju mrežu računala. Instalirat ćete i otklanjati probleme u Windows 8 operacijskom sustavu. Postavljat ćete Windows domenu baziranu na Windows poslužitelju. Održavat ćete sigurnost IT mreže. Bit ćete osposobljeni za rad s virtualizacijskim platformama te rad u oblaku (eng. cloud).

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!