U eri brzog razvoja novih ICT tehnologija, potrebni su stručnjaci sa širokim opsegom znanja i razumijevanja pojmova poput „Cloud computing“, „IoT“,virtualizacije, računalne sigurnosti sustava i sl. Današnje poslovanje je nemoguće bez oslanjanja na ICT (računalne mreže, Windows poslužitelje, virtualizacijske tehnologije i sl.). Samim time su i stručnjaci sa ovim znanjima među najcjenjenijim i najtraženijim zanimanjima na domaćem i inozemnom tržištu rada. Program obrazovanja Sistemski i mrežni administrator je fokusiran na navedene tehnologije teoretski i praktično kako bi polaznicima omogućili usvajanje najnovijih znanja i iskustava u  navedenim tehnologijama kroz korištenje najnovijih operativnih sustava i ostalih komponenti bitnih za usavršavanje i razvoj stručnih kadrova.

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!

Nastava u učionici

Odaberite programe obrazovanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u vrhunski tehnički opremljenim učionicama u Algebri
  • Algebra je vodeće regionalno učilište s vrhunski opremljenim učionicamu 20 gradova
  • Nastavne sadržaje pripremali su kvalitetni i isključivo aktivni  profesori sa bogatim iskustvom rada u obrazovanju
  • Algebra je od strane Microsofta proglašena najboljim obrazovnim partnerom na svijetu

Što ćeš znati nakon završetka?

Naučit ćete kako postaviti i održavati računalnu mrežu te održavati radne stanice koristeći se najnovijim operativnim sustavima (Windows 10, Windows Server 2016). Usvojit ćete praktično znanje iz administracije operativnog sustava i računalnih mreža te konfiguracije i administracije MS Windows domene kao osnove poslužiteljski bazirane mreže.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

160 sati

4 seminara