Pohađaj nastavu programera internet aplikacija s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo?  Putem platforme Adobe Connect Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznaj prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja.
Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).
Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zaviri odmah u jednu Adobe Connect učionicu!


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

Programer internet aplikacija – C# i ASP.NET

U današnje vrijeme nije dovoljno izrađivati uobičajene generičke web aplikacije već je potrebno web aplikacije prilagođavati zadovoljavanju vaših poslovnih potreba. Postoji nekoliko otvorenih izvora i ekskluzivnih tehnologija koje omogućuju programerima izgradnju učinkovitih web aplikacija. Microsoft .NET je daleko jedna od najboljih platformi za izgradnju robusnih, sigurnih i prilagodljivih web ili desktop aplikacija. Vrlo je popularan kod velikih aplikacija. Omogućuje razne prednosti i programerima i krajnjim korisnicima. Dok klijenti dobivaju potpuno funkcionalne i aplikacije bogate značajkama s intuitivnim korisničkim iskustvom, programeri i dizajneri dobivaju prilagodljivost i dinamičke značajke za jednostavnu izgradnju web stranica.

Svladaj moćan programski jezik za moćnu karijeru

Današnji rad na računalu daleko je napredovao i njegova osnovna značajka je prisutnost na internetu, što znači da nitko više ne radi na svojoj ‘radnoj površini’ ili desktopu. Uz svladavanje programskog jezika za razvoj web orijentiranih aplikacija, programerima se otvaraju brojne mogućnosti za rad jer web aplikacije neizostavan su element svakog interaktivnog mrežnog sjedišta.

Programeri zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji ‘Računarstvo i internet’ u proteklih desetak godina!

Što ćeš znati nakon završetka?

Samostalno ćete izrađivati .NET internet aplikacije korištenjem Visual Studio razvojne okoline. Naučiti ćete prilagoditi arhitekturu .NET internet aplikacija svojim potrebama. Koristiti ćete najbolje prakse objektno orijentiranog programiranja u C# te uspješno vladati svim gradivnim elementima .NET aplikacija. Dizajnirati ćete, oblikovati i implementirati baze podataka korištenjem MSSQL baze podataka. Koristiti ćete Model–View–Controller (MVC) obrazac softverske arhitekture.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!