PHP je jedan od najkorištenijih programskih jezika na svijetu za izradu web aplikacija, a zajedno s MySQL bazom podataka omogućava nam izradu složenih web rješenja. Vrlo se lako koristi sa HTML jezikom, te stoga velik broj vodećih web stranica koristi PHP, kao i mnogi alati za upravljanje sadržajem kao što su WordPress, Joomla, Drupal.. PHP nam omogućava vrlo jednostavnu izradu web servisa, koje većina mobilnih aplikacija koristi kao izvor podataka.Brzo učenje uvjetovano je jednostavnom strukturom i sintaksom jezika a lako povezivanje sa brojnim bazama podataka te puna podrška za objektno programiranje čine PHP jednim od najpoželjnijih programskih jezika današnjice.

Online nastava - UŽIVO

Znaš li da u Algebri možeš pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem online platforme Algebra ti na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije
  • Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu s internetskom vezom.
  • Svakom polazniku na kućnu adresu dostavlja se Algebrin online paket koji uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova.
  • Postani vrhunski stručnjak iz udobnosti doma, ureda ili s plaže!

Nastava u učionici

Odaberite programe obrazovanja koje je verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u vrhunski tehnički opremljenim učionicama u Algebri
  • Algebra je vodeće regionalno učilište s vrhunski opremljenim učionicamu 20 gradova
  • Nastavne sadržaje pripremali su kvalitetni i isključivo aktivni  profesori sa bogatim iskustvom rada u obrazovanju
  • Algebru je Microsoft proglasio najboljim obrazovnim partnerom na svijetu

Što ćete naučiti?

Izrađivat ćete vlastite, sigurne i optimizirane web aplikacije. Bit ćete upoznati s objektno orjentiranim programiranjem i izradom relacijskih baza podataka. Lakše ćete održavati, razvijati i upotrebljavati popularne sustave za upravljanje sadržajem – WordPress, Joomla, Drupal i eZ Publish. Bit ćete upoznati s MVC principima kao i razvojem web aplikacija temeljenih na Laravel frameworku i CakePHP frameworku.

Sadržaj programa obrazovanja

Uvjerenje – Uvjerenje o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu,

Vrsta obrazovanja – Usavršavanje


Besplatno preuzmite ogledno

poglavlje priručnika (PDF)

160 sati

4 seminara