Image for E-learning klub
Naslovnica

E-learning klub

E-learning klub

Iskoristi 20% popusta


Ostvarite popuste i ostanite u toku!

Želite li da vas informiramo o novim e-learning seminarima kada ih izradimo, novim e-learning rješenjima, aktualnim popustima, posebnim povoljnostima, kao i o drugim novostima iz svijeta e-learninga i iz digitalnog svijeta usluga i proizvoda Algebra grupe, možete ostaviti svoje kontakt podatke i označiti da želite primati novosti.

Prijavom ostvarujete besplatan pristup e-seminaru Janelle Shane – osnovni koncepti umjetne inteligencije.

"*" indicates required fields

Želim primati novosti iz:

Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra Sveučilište, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.