Izrada kvalitetnog e-learning sadržaja – s malim budžetom do atraktivnih e-tečaja

Izrada kvalitetnog e-learning sadržaja – s malim budžetom do atraktivnih e-tečaja

Iskoristi 20% popusta


ODRŽANO!

Znanje kao ključni dio  svake tvrtke glavni je adut uspješnog poslovanja. Međutim, znanje je često izloženo riziku spore distribucije zaposlenicima, brzog zastarijevanja i drugim čimbenicima.
Znate li koju ulogu u tome može imati e-learning i kako na jednostavan način omogućiti alat kojim ćete se educirati financijski prihvatljivije i brže?

Saznajte na besplatnom Algebrinom webinaru na kojem ćemo vas upoznati s jednostavnim alatima za brz razvoj kvalitetnih e-learning sadržaja te pokazati alate koji sadržavaju različite gotove grafičke predloške, animacije i unaprijed programirane interakcije. Neki od primjera uključuju i virtualnu stvarnost.
Ovaj webinar odgovorit će vam i na pitanje kojim alatima stručnjak za predmetno područje može proizvesti atraktivan e-learning sadržaj iako nema neka posebna tehnička predznanja te ukratko pokazati kako izgleda postupak izrade takvog sadržaja.
Pokazat ćemo vam i već gotove sadržaje koje možete pronaći na hrvatskom tržištu. Govorit ćemo o uspješnosti učenja na materinjem u odnosu na učenje iz sadržaja na stranom jeziku te opcijama za lokalizaciju sadržaja izrađenih na stranim jezicima.

Pridružite nam se na besplatnom webinaru  “Izrada kvalitetnog e-learning sadržaja – s malim budžetom do atraktivnih e-tečaja” koji će se održati 14. 7. 2022. od 15:00 do 16:00 sati. Osim korisnih informacija, svi sudionici webinara dobit će besplatan pristup jednom e-learning tečaju!

Kome je namijenjen?

Webinar je namijenjen svakome koga zanima kvalitetna i optimizirana implementacija e-learninga metodologije u tvrtkama i drugim organizacijama.
Prvenstveno će biti zanimljiv zaposlenicima službi ljudskih potencijala, ali i voditeljima, rukovoditeljima koji traže optimalne načine za postizanje svojih poslovnih ciljeva, razvoj svojih timova i postizanje što boljih poslovnih rezultata.

Tko će vam predavati?

Zoran Jančić, dipl. ing, ACE, MEC

Zoran Jančić je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. E–learningom se bavi od 2002. godine kao autor obrazovnih e-sadržaja, administrator e-learning sustava, konzultant, voditelj timova i projekata. Posjeduje bogato trenersko iskustvo u organizaciji i izvođenju  kako klasične, tako i online nastave. Sudjelovao je u ulozi stručnjaka i voditelja u brojnim e-learning projektima. Posjeduje Adobe Certified Expert i Moodle Educator Certificate certifikate iz područja e-learninga. Dobar je poznavatelj e-learning standarda, alata za izradu elearning sadržaja, LMS sustava i drugih tehnologija za digitalno učenje i poučavanje te e-learning metodologija i s time povezanih poslovnih procesa.

*Sudjelovanje na webinaru je besplatno, no zbog ograničenog broja sudionika potrebno je rezervirati svoje mjesto ispunjavanjem prijavnice.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font