fbpx

Proizvodi

Proizvodi

Iskoristi 20% popusta

Bez obaveza i bez registracije pogledajte primjere demo lekcija iz jednog našeg e-tečaja. U nastavku stranice pogledajte kakve sve gotove sadržaje imamo u našem katalogu.

Zaštita na radu

Pripremite se za polaganje ispita iz zaštite na radu. Ovaj sadržaj ima poseban naglasak na sigurnosti u uredima i pri radu s računalom.

Osnovna znanja o računalima i softveru

Kroz e-tečajeve kao što su Excel, Napredni Excel, MS Project, MS Outlook i slično, polaznici će naučiti uobičajena, najčešće potrebna znanja pri radu s računalom.

Usklađenost (compliance)

Sprječavanje sukoba interesa, sprječavanje seksualnog uznemiravanja i sigurnost na radnom mjestu, neke su od tema koje pokriva ova skupina e-tečajeva

Korisničke usluge i servisi

Komunikacija s klijentima, upravljanje kontaktnim centrom, upravljanje službom za korisnike, rad s uznemirenim klijentima i slične teme unaprjeđuju uspješnost rada u direktnom kontaktu s klijentima i kupcima

Inkluzija

Inkluzija je često pomalo zanemarena, ali izuzetno bitna tema u multikulturalnim organizacijama, međunarodnim tvrtkama i tvrtkama s različitim društvenim skupinama.

Zdravlje i wellbeing

Očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja te uspješan balans između privatnog i poslovnog života, osnovni su preduvjet za zadovoljstvo i efikasan rad zaposlenika svake tvrtke. Zaposlenicima u tome mogu pomoći e-tečajevi iz ove tematske skupine.

Ljudski resursi

U vrijeme kroničkog nedostatka kvalitetnih zaposlenika u raznim područjima, odjel ljudskih potencijala postao je jedan od ključnih odjela svake srednje i velike tvrtke. Kroz e-tečajeve iz ove skupine unaprijedite provlačenje i zadržavanje talentiranih zaposlenika, ubrzajte njihov razvoj i učinite ih zadovoljnima na radnom mjestu.

Informacijska sigurnost

Statistike pokazuju da je svake godine sve veći i veći broj hakerskih prijetnji. Kroz niz e-tečajeva, pomognite zaposlenicima da utječu na obranu vlastitih podataka i podataka tvrtke od neželjenog pristupa.

Rukovođenje

Različite teme iz područja vođenja pomoći će razvoj menadžera na različitim razinama. E-tečajevi iz ove skupine obuhvaćaju teme kao što su mentoriranje, stilovi vođenja, efikasno davanje povratnih informacija, motiviranje i slično.

Osobni razvoj

Osobni razvoj namijenjen je zaposlenicima na svim razinama. Uz teme koje obrađuju uspješan razvoj karijere iz perspektive zaposlenika, ovi e-tečajevi sadrže i teme za povećavanje efikasnosti kao što su upravljanje vremenom i slično.

Poslovne vještine

E-tečajevi ove skupine pokrivaju razne poslovne vještine kao što su poslovno dopisivanje, rješavanje problema, upravljanje promjenama, vještine pregovaranja, upravljanje projektima i slično.

Prodaja i marketing

Ova tema je toliko popularna da ju i ne treba posebno predstavljati. Obuhvaća e-tečajeve kao što su istraživanje tržišta, izgradnja poslovnog odnosa u prodaji, izrada uspješne prodajne prezentacije, strateški razvoj brenda i slično

Ostale teme

Posljednja skupina obuhvaća raznovrsne zanimljive teme kao što su znanost pozitivnih promjena, utjecaj predrasuda na naše razmišljanje i ponašanje, prihvaćanje emocija na radnom mjestu i slično.

Ostali proizvodi

myQtest

Sofisticirani ispitni sustav

ATES

Jedini ovlašteni ECDL ispitni sustav u Hrvatskoj.

HAK ispitni sustav

Sustav za polaganje vozačkih ispita na računalu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.