WEBINAR: Moderne tehnologije za e-learning edukacije

WEBINAR: Moderne tehnologije za e-learning edukacije

Iskoristi 20% popusta


Srijeda 20. 10. 2021. 15:00-15:45

Tradicionalne metodologije digitalnog učenja pomoću klasičnih strukturiranih, multimedijski e-tečajeva, mikroučenja i slično, ponekad jednostavno nisu adekvatne niti dovoljne. Današnja tehnologija omogućava nam kreiranje takvog obrazovnog sadržaja kroz koji korisnici doživljavaju situacije iz poslovne prakse na novi, živopisniji i značajno realniji način. Pri tome je moguće kod korisnika izazvati značajnije emocionalne reakcije koje za sobom povlače duboke utiske i dugotrajno pamćenje naučenog. Također, nove se tehnologije mogu iskoristiti za učenje unutar samog radnog procesa pa proces učenja i primjene znanja u praksi ne moraju više biti odvojeni.

Jeste li upoznati s mogućnostima, prednostima i nedostatcima modernih tehnologija e-učenja? Znate li što znače pojmovi virtualna, proširena, miješana i produljena stvarnost te koje su razlike između njih? Može li se takve moderne tehnologije iskoristiti uz niske troškove, bez skupih programerskih timova, skupih alata i posebne opreme?

Odgovore na ova pitanja dobit ćete na webinaru „Moderne tehnologije za e-learning“ koji će se održati u srijedu 20. 10. 2021. od 15:00 do 15:45 sati.
Za praćenje webinara nije potrebno tehničko predznanje.

Sadržaj webinara

Na webinaru će biti objašnjeni pojmovi kao što su virtualna, proširena, mješovita i produžena stvarnost u kontekstu e-učenja. Bit će predstavljena tehnologija izrade interaktivnih 360 foto i video sadržaja te njihova primjena u izradi edukativnih interaktivnih virtualnih prostora i virtualnih šetnji. Također će biti objašnjena uloga 3D modeliranja i platformi za izradu modernih računalnih igara u e-learningu. Jedna od tema bit će i softverska te hardverska podrška za navedene moderne tehnologije. Pojasnit će se mogućnost korištenja pristupačnih alata i procesa te sveprisutnih uređaja poput tableta i pametnih telefona u navedenim tehnologijama u svrhu minimizacije i optimizacije troškova. Bit će prikazani primjeri primjene modernih e-learning tehnologija u praksi.

Kome je namijenjen?

Webinar je namijenjen prvenstveno osobama koje rade u službama ljudskih potencijala ili se bave razvojem i edukacijom zaposlenika, ali i svima onima koje zanima primjena modernih tehnologija u području e-učenja.

Tko će vam predavati?

Zoran Jančić, dipl.ing, ACE, MEC

Zoran Jančić je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Elearningom se bavi od 2002. godine kao autor obrazovnih e-sadržaja, administrator e-learning sustava, konzultant, voditelj timova i projekata. Posjeduje bogato trenersko iskustvo iskustvo u organizaciji i izvođenju  kako klasične, tako i online nastave. Sudjelovao je u ulozi stručnjaka i voditelja u brojnim e-learning projektima. Posjeduje Adobe Certified Expert i Moodle Educator Certificate certifikate iz područja e-learninga. Dobar je poznavatelj e-learning standarda, alata za izradu elearning sadržaja, LMS sustava i drugih tehnologija za digitalno učenje i podučavanje te e-learning metodologija i poslovnih procesa.

*Webinar će se održati online i sudjelovanje na njemu je besplatno, no zbog ograničenog broja sudionika potrebno je rezervirati svoje mjesto ispunjavanjem prijavnice.

POPUNJENO!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.