Image for Global Game Jam Algebra 2023
Naslovnica

Global Game Jam Algebra 2023

Global Game Jam, najveći svjetski događaj za izradu videoigara stiže na Algebru! Održava se diljem svijeta s desecima tisuća sudionika – “jamera”, na stotinama fizičkih i virtualnih lokacija u više od stotinu zemalja diljem svijeta.

Global Game Jam sličan je “hackathonu” gdje se sudionici okupljaju kako bi unutar određenog vremena, u ovom slučaju 48 sati, stvorili igre oko središnje teme otkrivene na početku “jama”. Svi Global Game Jamovi u istoj godini imaju zajedničku temu prema kojoj se igre izrađuju, a ona je prezentirana svima u direktnom kontaktu s centralom organizacijom na početku natjecanja.

Za sudjelovanje na ovom natjecanju jedino je bitno da ste entuzijast za videoigre jer Global Game Jam je natjecanje za sve!

Da bi natjecanje bilo zanimljivije, svaka lokacija može dodati svoj specifičan zahtjev koji prati glavnu temu, stoga će Global Game Jam Algebra 2023 imati upravo jedan takav, naš specijalni „začin“ zajedničkoj temi.

Na području Hrvatske, Global Game Jam natjecanja su do sada održana u Rijeci i Novskoj te će Global Game Jam Algebra 2023 biti prvo takvo natjecanje održano u Zagrebu!

Natjecatelje očekuju i iznimne vrijedne nagrade:

  1. Mjesto – besplatna 1. godina prijediplomskog studija primijenjenog računarstva ili 1. godina diplomskog studija primijenjenog računarstva
  2. Mjesto – 50 % na 1. godinu prijediplomskog studija primijenjenog računarstva ili 50% na 1. godinu diplomskog studija primijenjenog računarstva
  3. Mjesto – 30 % na 1. godinu prijediplomskog studija primijenjenog računarstva ili 30% na 1. godinu diplomskog studija primijenjenog računarstva

Svim natjecateljima će biti osigurana hrana i osvježenje kroz sva tri natjecateljska dana! 

Algebra također pruža tehničku potporu vezanu za struju i kvalitetan internet – svu ostalu opremu natjecatelji donose sami. Sva tehnička oprema i osobne stvari bit će sigurni i pod nadzorom.

Prijave su otvorene do 30. 1. 2023., a prijaviti se mogu timovi i pojedinci stariji od 16 godina. 

(Mlađi srednjoškolci mogu se prijaviti ako imaju pratnju punoljetne osobe ili punoljetnog člana tima)

Link za prijavu: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/gamedev-weekend-algebra-2023/prijavi-se/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.