Algebra ispitni centar je već dugi niz godina autorizirani ispitni centar za Pearson VUE i Certiport a nešto više od godinu dana i za Nextec, PSI, Kryterion Castle, CEH, Android te Red Hat ispitne organizacije.
Većina od njih su ispitne organizacije koje služe ne za provođenje svojih ispita nego kao sustav kroz koji certifikacijske ustanove provode svoje ispite , pa tako vodeća ispitna organizacija Pearson VUE je ispitna organizacija za Microsoft, Cisco, IBM, CompTia, Oracle itd. certifikacijske ustanove, dok pak Red Hat, Android i CEH provode samo svoje ispite.

Algebra ispitni centar obzirom da ima skoro pa sve ispite organizacije i zadovoljava sve svjetske standarde provođenja ispita pokrenuo je projekt gdje smo mi ta ispitna organizacija a ne samo ispitni centar.

Projekt je i prije očekivanog urodio plodom pa je tako Algebra ispitni centar danas popisao ugovor sa ACI certifikacijskom ustanovom.

ACI Financial Markets Association (ACI) je vodeća svjetska trgovačka udruga koja zastupa interese profesionalne zajednice financijskih tržišta. Osnovana 1955., ACI je usredotočena na poboljšanje najbolje tržišne prakse i potporu sudionicima na tržištu da se pridržavaju načela etičkog ponašanja.za više detalja na https://acifma.com/about-aci

Kako djeluju u cijelome svijetu tako postoji i ACI Hrvatska a članovi su razne banke od Erste & Steiermaerkische Bank d.d. Raiffeisenbank Austria d.d., OTP Splitska banka, Sberbank d.d., Privredna banka d.d., Zagrebačka banka d.d., Adiko itd…. više detalja http://www.forexcroatia.hr/index.htm