Poštovani korisnici,
prema napucima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, testni centar Algebre na lokaciji Gradišćanska 24, Zagreb, ponovo počinje s radom od 4. svibnja 2020.

Uz mjere socijalnog distanciranja provodit će se mjere zaštite koje su obavezne za svakog korisnika. Ukoliko ih ne poštujete, nećete biti u mogućnosti pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin u točno određeno vrijeme molimo vas da pričekate u redu za prijem, uz poštivanje mjere razmaka. Maksimalan broj kandidata koji može biti unutar zgrade kad čeka na testiranje je 3, na točno određenim mjestima,  a maksimalan broj osoba unutar svake testne sobe je 5.

Mjere zaštite su sljedeće:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tijekom cijelog boravka u prostorijama Testnog centra, od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije Testnog centra svaki korisnik obavezno mora dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostorija zgrade. Držite obavezan razmak između korisnika – 2 metra u svim smjerovima.

Najbitnije je, ako imate simptome virusa a koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, NE DOLAZITE u prostorije Testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje ljudi u svojoj okolini. Štiteći sebe, štitite i naše djelatnike – hvala vam na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našem rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave na e-mail adresi: darko.milosevic@algebra.hr