Android osnovna razina

Android osnovna razina

Iskoristi 20% popusta

  • Nastavni termini po 90 min.
  • 5 radionica
  • ONLINE
Algebra Junior prati potrebe i želje svojih malih polaznika i zato pokreće Android radionice programiranja namijenjene učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima!

Jer, svijet bez mobilnih aplikacija danas je nezamisliv; koristimo ih u obrazovanju, komunikaciji, za zabavu i jer nam uistinu olakšavaju svakodnevni život.

Na Android radionicama naučit ćemo kako razviti vlastitu mobilnu aplikaciju koristeći Java programski jezik i tu ćemo aplikaciju testirat na Android Virtual Deviceu.

Upoznat ćemo osnove Jave, procese i elemente razvoja jednostavnih aplikacija u Android okruženju, a visoko motivirani predavači vodit će polaznike kroz cijeli proces. Cilj je radionice da mali polaznici u potpunosti razumiju kako funkcioniraju osnove razvoja aplikacija. Na nizu projekata naučit ćemo koristiti tehnike i principe programiranja Android aplikacija, te kako pisati “čist” i lagano održiv kod.

Upis na Android program izrade mobilnih aplikacija najbolji je korak u svijet programiranja i stjecanja vještina tako potrebnih za uspjeh i snalaženje u 21. stoljeću.