Digitalna akademija

Novi nastavni program

Nova školska godina 2018/2019 donosi i velike promjene u nastavnom planu. Nastavni plan Digitalne akademije, na svim stupnjevima, bogatiji je no ikad!

Na Digitalnoj akademiji, djeca će naučiti kako stvarati nove tehnologije, a ne biti samo njihovim pasivnim potrošačima. Još važnije, naša akademija nije fokusirana samo na učenje digitalnih tehnologija. Naprotiv, njen je glavni fokus razvijanje analitičkog razmišljanja, kreativnosti i komunikacije.

Djeca ovdje imaju priliku izraziti svoju kreativnost i inovativnostpredstavljanjem svojih ideja i stvaranjem novih sadržaja te iskazati svoju originalnost kombiniranjem i preuređivanjem postojećih znanja i sadržaja.

Zajednički radimo na razvoju samopouzdanja i sigurnosti u uporabi računala i digitalnih medija, elektroničkih izvora i baza podataka, robotike, alata za 3D modeliranje te ostvarujemo virtualnu suradnju s vršnjacima iz različitih zemalja.

Program Digitalne akademije

Svaki stupanj nadovezuje se na onaj prethodni te u svakom stupnju djecu očekuje pregršt uzbudljivih digitalnih avantura! Više o nastavnom planu i programu možete pročitati na linku

Provjerite nastavne planove prema stupnjevima:

Više o programu digitalne akademije za polaznike 1. do 4. stupnja pogledajte u videu:

Više o programu digitalne akademije za polaznike 5. do 8. stupnja pogledajte u videu: