Digitalna ljetna škola

Digitalna ljetna škola

Iskoristi 20% popusta


Kreativno digitalno ljeto!

U Digitalnoj ljetnoj školi čekaju vas raznolike teme, alati i aktivnosti kojima ćete usvojiti nove vještine i zabaviti se sa svojim vršnjacima. Idemo od strateškog razmišljanja, osmišljavanja vlastitog digitalnog escape rooma sve do programiranja robota Ozobota i stvaranja Minecraft podvodnog svijeta.
Osmislite zagonetku koju nitko neće uspjeti riješiti, kreirajte najmaštovitiju priču i zaronite s nama u tajnoviti podvodni svijet! Provedite nezaboravno Algebra ljeto!

Escape Room

Sve popularnija igra za razvoj strateškog i logičkog mišljenja, kao i za donošenje zaključaka na temelju opažanja. Escape room nudi pregršt zabave uz rješavanje zadataka i pronalaženje rješenja. Polaznici će kreirati vlastitu Escape room igricu koristeći Genially alate. Budući da svaku računalnu igru treba i  promovirati, polaznici će izraditi i promo video najavu za aktivnosti i zadatke koji očekuju druge igrače prilikom traženja rješenja unutar igre. Ukratko, ovo je super ulazak u svijet virtualne stvarnosti, ali i promocije.     
Avanture Ozobota ilustrirane pričom

Robotika i programiranje kreativne su aktivnosti kojima se razvijaju analitičko, logičko, problemsko  i apstraktno mišljenje, ali uz brojne zabavne izazove. Tijekom projekta polaznici će programirati robota Ozobota, te zakoračiti u svijet priča unutar kojih će Ozobot morati svladati sve izazove na koje naiđe. Polaznici će se fokusirati na svladavanje algoritama i programiranje koraka potrebnih za izvršenje zadatka i to pomoću crtanja, pisanja uputa, rješenja i ispravljanja naredbi. Programiranjem Ozobota pomoću boja, ali i računalnim programiranjem, polaznici će kreirati priču i stvarati putanju koju će Ozobot trebati savladati.

Minecraft podvodni svijet

Budući da je Minecraft jedna od najpopularnijih igara, posebno kod djece osnovnoškolske dobi, izvrsna je prilika za učenje programiranja videoigara. Isto tako, pruža i sjajan uvod u 3D modeliranje koje je osnova užurbano rastuće gaming industrije. Polaznici će zakoračiti u Minecraft podvodni svijet i izraditi vlastiti upotrebom aplikacije Minecraft Education Edition. U virtualnom svijetu programirat će gradnju otoka, restorana, pristaništa za brodove, akvarija koji će nastaniti životinjskim svijetom…

Program Kreativno digitalno ljeto traje 5 dana, od 22. 8. do 26. 8. 2022.

Digitalna ljetna škola uključuje cjelodnevni boravak, od 8 do 17 sati (na zahtjev, djecu je moguće dovesti do 30 minuta prije početka).

U jutarnjim satima, naši mali polaznici će imati bogat digitalni obrazovni program, prilagođen njihovoj dobi, ali i školskim praznicima. Polaznici su podijeljeni po starosnim skupinama (od 1. do 4. i od 5. do 8. razreda osnovne škole).

Cjelodnevni program (od 8 do 17 sati), uz kvalitetnu STEAM edukaciju, uključuje:

  • profesionalnu brigu o djetetu,
  • ručak i međuobroke,
  • najmodernije tehnologije i alate,
  • 20 nastavnih sati,
  • stjecanje prijatelja i osamostaljivanje,
  • zabavu uz organizirano vođenje naših asistenata.