Minecraft ZOO

Minecraft ZOO

Iskoristi 20% popusta


Polaznici online proljetne škole sagradit će zoološki vrt upotrebom aplikacije Minecraft Education Edition. U virtualnom svijetu korištenjem MakeCode Buildera programirat će gradnju građevina, nastaniti ih životinjskim svijetom i osmisliti marketinški plan za promociju vlastitog zoološkog vrta. Kreirat će video reklamu, a proces gradnje osmišljenog Minecraft zoološkog vrta bilježit će u dnevniku koristeći blokove kamere te knjige i pera.

Čak i ako vaše dijete ne igra Minecraft, sigurno je za ovu popularnu igru čulo u vrtiću ili školi pa je samo pitanje vremena kada će ju i samo htjeti zaigrati.

Minecraft je trenutno je jedna od najpopularnijih igara na svijetu. Često se opisuje kao “online Lego” koji uključuje izgradnju blokova (kvadrata) i stvaranje struktura u različitim okolišima. Igra uključuje skupljanje, izrađivanje alata, izgradnju i borbu.

Europska agencija za ocjenjivanje igara PEGI označila je Minecraft kao prihvatljiv za djecu stariju od sedam godina, no sama igra ima dobnu oznaku 13+.

Izvor i više informacija: bit.ly/3qGWgVE