Unity osnovna razina

Unity osnovna razina

Iskoristi 20% popusta

  • Nastavni termini po 90 min.
  • 5 radionica
  • Uživo i ONLINE
Algebra Junior pokreće Unity radionice programiranja namijenjene učenicima viših razreda osnovne škole i početnih razreda srednje škole.

Na Unity radionicima polaznici će naučiti kako razviti vlastitu video igru kroz 3 mini projekta koristeći Unity 3D alat za izradu video igara.

Radi se o jednom od najpopularnijih alata za izradu računalnih igara, a koriste ga i velike tvrtke poput Blizzard Entertainmenta, Nintenda, i Microsofta. Polaznici će se najviše baviti programerskim problemima te će savladavati osnovne programerske vještine koristeći najnoviju tehnologiju i najmodernija rješenja. Osim Unity-a, polaznici će koristiti i Visual Studio, program za pisanje programskog koda. Riječ je o vrhunskom primjeru software-a koji se koristi u profesionalnom okruženju.

Uz programiranje, bit će potrebno savladati i neke organizacijske vještine te će polaznici imati prilike raditi i vlastite vizualne elemente za svoju igru. Polaznici će svaki od savladanih mini projekata moći podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima kako bi zajedno mogli uživati u zabavi koju su sami stvorili. Vještine koje će polaznici steći su mjerljive, raznolike i svakako korisne, sami projekti su interdisciplinarni te će svaki polaznik imati priliku izradu svojih igara prilagoditi svojim afinitetima.