Image for Obavijest o održavanju nastave
Naslovnica

Obavijest o održavanju nastave

S obzirom da od ponedjeljka 16. 3. 2020. stupa na snagu obustava nastave u svim obrazovnim ustanovama i Algebrina nastava Digitalne akademija se na svim lokacijama privremeno obustavlja.

Zatvaranje vrata učionica ne znači i kraj nastave! Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu online programa i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku.

Naši nastavnici jako dobro znaju i metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo popunjavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u on-line kabinetima.

Tako smo i za naše nindže pripremili online nastavu, kao i podršku njihovih predavača, s kojom nastavljamo od 24. 03. 2020. u redovnim terminima, ali na kućnim lokacijama. Na prvom nam je mjestu zdravlje naših nindži i sretni smo što će se svi zajedno i dalje družiti online sa svojim predavačima i predavačicama te prijateljima iz grupe u svojim redovnim terminima. S detaljnim informacijama o nastavku nastave javit ćemo se mailom.

Vaša Algebra