Preuzmi stvari u svoje ruke i poslušaj karijernog savjetnika!

Čestitamo, dolazak na ovu stranicu znači da si već riješio / riješila karijerni kviz našeg savjetnika Ivana Šarića! Čitaj dalje i kreni !
(u slučaju da prvi put čuješ za kviz, molimo te da prvo riješiš kviz u nastavku pa se vratiš na ovaj tekst)

Kod nas je proljeće već počelo, a s proljećem dolaze i super vijesti iz Algebre! Uzmi budućnost u svoje ruke i upiši jedan od najtraženijih programa obrazovanja uz čak 25% popusta.
Edukaciju možeš pohađati u svojem Algebra centru ili ONLINE UŽIVO iz svojeg doma ili ureda!

Što trebaš napraviti?

Karijerni savjetnik već ti je pomogao u odabiru buduće karijere. Pronađi koji program obrazovanja u tvojem Algebra centru odgovara tvojoj budućoj karijeri, rezerviraj svoj popust ispunjavanjem obrasca na ovoj stranici i trk u svoj Algebra centar na upis!

Broj mjesta u učionici je ograničen (volimo raditi u malim grupama) pa ne čekaj predugo. Svoj popust možeš iskoristiti do kraja veljače tako da edukaciju možeš završiti do početka ljeta.
Vidimo se u Algebri!

  • STEKNI NAJTRAŽENIJA ZNANJA I POTAKNI RAZVOJ KARIJERE

    Svladaj, od najboljih Algebrinih stručnjaka i predavača, dio najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada: EU fondovi, internetski marketing, mobilne aplikacije, web dizajn, programiranje, grafički dizajn, WiFi mreže, moderno knjigovodstvo…

  • UŠTEDI

    Osiguraj voucher od 25% popusta kojim tebi ili članovima tvoje obitelji sufinanciramo obrazovanje i stjecanje verificiranog zvanja na Otvorenom učilištu Algebra.

  • RAZVESELI NEKOGA (a možeš i sebe)

    I nakon svega proslijedi besplatno znanje kome želiš (a možeš i sebi). Imaš baku, djeda, mamu, tatu ili čak sestru, brata ili prijatelja koji je malo zaglavio u prošlosti? Prijavi se i Algebra će ti nakon upisa u program obrazovanja pokloniti besplatnu 4-satnu radionicu korištenja Microsoft OneNote alata!

Odaberi svoj Algebra centar ili slušaj nastavu ONLINE uživo. U nastavku pronađi edukaciju koja najbolje odgovara tvojoj budućoj karijeri i rezerviraj svoj popust. Vidimo se u učionici!

Prikaži sve
DUBROVNIK
ONLINE
OSIJEK
PULA
RIJEKA
SAMOBOR
SISAK
SPLIT
ZADAR
ZAGREB
ŠIBENIK